/

Barometrul nPerf Speed Test: În 2023, clienții Orange au avut parte de cele mai bune viteze de download pe fibră și pe mobil

Recent, auditorul independent nPerf a publicat concluziile măsurătorilor realizate în 2023 pentru performanțele rețelelor mobile și fixe din Romania. Cele peste 53.000 de teste realizate de nPerf Speed Test (https://www.nperf.com/en/) au aratat că pe parcursul anului trecut, clienții Orange s-au bucurat de cele mai rapide viteze de descărcare pentru fibră și de cele mai performante servicii mobile.

 Rețeaua mobilă #1 din România

În urma testelor realizate de către nPerf Speed Test, rețeaua mobilă Orange a înregistrat cele mai bune viteze de internet, oferind clienților Orange cea mai bună experință de conectivitate mobilă. Astfel, Orange a înregistrat o viteza medie de download de 177.57 Mb/s și de 32.10 Mb/s pentru upload, dublu față de următorul operator clasat care a înredistrat  54.61 Mb/s download și 13.75 Mb/s.

Orange rămâne lider incontestabil și în cazul performanțelor rețelei 5G. În urma testelor realizate de nPerf, în rețeaua Orange 5G (https://www.orange.ro/tehnologii/5g/) a fost a fost înregistrată o viteză medie de download de 357.30 Mb/s, comparativ cu viteza de 159.48 Mb/s oținută de operatorul clasat pe locul 2. 

Detalii complete sunt disponibile în raportul nPerf pentru serviciile mobile: https://shorturl.at/eKMNS 

Cele mai bune viteze de download pentru internetul prin fibră

Orange România a obținut performanțe notabile și în cazul serviciilor de internet prin fibră, unde a înregistrat cea mai bună viteza de download 288.40 Mb/s.

Mai multe informatii sunt disponibile pe: https://shorturl.at/chtEL

Categorii