/

Cum să îți dezvolți business-ul în mediul digital

Atunci când vrei să dezvolți performanța business-ului tău din mediul online, ai nevoie de spijin și expertiză. La Orange Business Services găsești experții în consultanță care îmbrățișează nevoile afacerii tale și sunt alături de tine pe parcursul dezvoltării acesteia.

Să găsești strategia potrivită pentru dezvoltarea business-ului în domenii precum rețele de comunicații inteligente, internetul lucrurilor conectate (IoT), cloud computing, securitate cibernetică, data analytics sau machine learning și inteligență artificială reprezintă o călătorie pentru care ai nevoie de o direcție clară. Astfel, după ce experții noștri înțeleg nevoile afacerii tale, îți vor oferi sfaturile potrivite pentru a te diferenția de companiile concurente prin implementarea noilor strategii și inovații.

Apelând la serviciile Orange Business Services îți vor fi oferite soluții atât privind alegerea și dezvoltarea celei mai bune strategii, cât și privind alegerea celui mai bun ecosistem al afacerii tale. De exemplu, cu sprijinul complet al experților noștri datele companiei tale vor fi analizate, iar incidentele sau modificările din rețeaua ta IT pot fi gestionate cu ușurintă.

Experții Orange au deja peste 2 decenii de practică în oferirea de consultanță digitală  companiilor. Tehnologiile, serviciile și parteneriatele Oange Business Services sunt integrate într-un ecosistem construit în jurul datelor, ca resursă esențială de dezvoltare a afacerilor din România. Specific pentru companiile ce activează în retail, HoReCa sau FMCG, soluțiile Orange Business Services pot fi folosite pentru eficientizarea actelor de comerț și personalizarea contextelor și experiențelor de vânzare prin conectarea clienților prin serviciul Business Wi-Fi, colectarea și analiza de informații anonimizate despre obiceiurile de consum sau prin analiza fluxurilor în interiorul și în afara magazinului, sau prin utilizarea de case de marcat cu jurnal electronic.

Datorită soluției Business Wi-Fi vei avea conexiuni Wi-Fi fără să fie necesară o investiție suplimentară în infrastructură proprie, cablare sau mentenanță. Cu ajutorul acesteia se poate îmbunătăți mobilitatea angajaților în interiorul spațiului de lucru, conexiunile la internet și intranet de pe laptopurile sau smartphone-urile personale ale angajaților se vor realiza într-un mediu complet securizat, iar clienții vor avea acces la o conexiune Wi-Fi puternică și stabilă.

Soluția Retail Analytics, corelată cu Business Wi-Fi, colectează date în timp real din magazine și generează o analiză a comportamentului clienților și a obiceiurilor lor de consum, analizând într-o perioadă istorică sau la un moment dat care sunt zonele din interiorul magazinului unde aceștia petrec cel mai mult timp și cât petrec în aceste zone.

Apoi, cu ajutorul soluției Flux Vision (o platformă de analiză a datelor) vei avea informații asupra mobilității diferitelor segmente de populație pentru a optimiza comunicarea cu clienții și a crea campanii de geo-marketing specifice.

Nu în ultimul rând, casele de marcat Datecs cu jurnal electronic, conforme cu legislația în vigoare, sunt oferite cu plata în rate pe factura Orange și conexiune securizată de date mobile.

Categorii