/

De 1 iunie, hai să închidem telefonul și să pornim joaca

„Hai să închidem telefonul și să pornim joaca” este îndemnul pe care Orange România îl adresează tuturor clienților și partenerilor săi pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. La fel ca cele mai frumoase amintiri, jocurile și activitățile în aer liber sunt de neprețuit și, mai mult, ne țin la distanță de consumul în exces de tehnologie. Tocmai de aceea, în ziua de 1 iunie Orange va înlocui mesajele publicitare din mass media (TV, radio, digital outdoor) și magazine, cu îndemnul de a ieși la joacă, dorind, astfel, să încurajeze consumul responsabil de tehnologie.

Experiențele trăite alături de cei dragi sunt de neînlocuit, iar jocul, indiferent de vârstă, ne oferă un moment de respiro, în care ne putem deconecta de la provocările cotidiene. În acest context, Orange îi încurajează pe români să redescopere bucuriile offline și să dedice ziua de 1 iunie activităților distractive, alături de copii. În plus, acest comportament se răsfrânge și asupra celor din jur și chiar asupra mediului înconjurător: fiecare minut dedicat jocului în natură, fiecare ecran deconectat sau fiecare telefon amânat pentru ziua următoare înseamnă atât mai mult timp pentru tine și cei dragi, cât și un consum redus de energie. Chiar și joaca poate fi un comportament responsabil 😊

De 1 iunie, alătură-te și tu inițiativei Orange, închide ecranul telefonului, calculatorului, tabletei sau al televizorului și pornește joaca!

Categorii