De ce festivalurile de muzică ne fac mai fericiți

/ /
De ce festivalurile de muzică ne fac mai fericiți

Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți trupa preferată: corpul tău se relaxează, mintea ta se concentrează pe ritm și endorfinele se eliberează. Iar dacă asculți muzica  live, la festivaluri, este posibil să atingi cote maxime de fericire, lucru dovedit științific.

Studiile arată că participarea la un festival sau concert este o experiență bazată pe interacțiune - atât umană, cât și senzorială. Astfel, fericirea vine din faptul că ești acolo cu prietenii tăi, dar în același timp cunoști oameni noi, încerci activități diferite și asculți muzica preferată. De fapt, sunt trei lucruri care te fac să fii fericit în acest context:

În primul rând, simți că faci parte dintr-o comunitate. Muzica unește oamenii, legând prietenii. Atunci când mergi la un festival lași grijile acasă și totul pare mai simplu. Toți cei din jurul tău  răspândesc doar vibe-uri bune, iar asta te face să simți că aparții acelui loc.

În al doilea rând, îți lărgești orizonturile. Ce înseamnă asta, poate te întrebi? Ei bine, simplul fapt că nu știi chiar toate trupele din line-up, dar ești dispus să le asculți sau te ajută să vezi lucrurile cu alți ochi. Totodată, te provoacă să experimentezi lucruri diferite și să dezvolți noi pasiuni: poate un album de la o trupă pe care nu o știai sau chiar prieteni din alte țări.

Nu în ultimul rând, îți creezi noi amintiri atât online cât și offline. În era tehnologiei, este important să petrecem momente împreună atât online, cât și offline. Festivalurile de muzică sunt ocazia perfectă să îmbini aceste două lumi: ești conectat atât la realitate, cât și la rețelele de socializare, împărtășindu-le și prietenilor tăi virtuali momentele pe care le trăiești live.

Ce mai aștepți? Ia-ți biletul către unul dintre festivalurile verii susținute de Orange și experimentează fericirea pe pielea ta. Dacă vrei să-ți crești nivelul endorfinelor și îndrăznești să încerci lucruri noi alături de alți oameni, fă-ți acest cadou al bucuriei. În plus, dacă ești client Orange, ai acces la free Wi-Fi sau trafic de net 4G gratuit în perimetrul festivalurilor, pe întreaga perioada a evenimentelor.

Categorii