/

Divertisment la cote maxime pentru clienții Orange cu noua platformă de streaming HBO Max

De astăzi platforma de streaming HBO Max devine oficial disponibilă și în România și înlocuieste serviciul HBO GO, oferind astfel o experiență de utilizare îmbunătățită, dar și acces la cele mai urmărite filme, seriale originale și titluri pentru copii. Noua platformă aduce acces exclusiv în streaming pentru cele mai mari filme Warner Bros. din 2022 și de funcții noi, cum ar fi vizionarea simultană pe 3 dispozitive a continutului ce poate fi descarcăt pentru a fi urmărit offline.

Clienții Orange care deja au sau care aleg serviciile TV Orange, ori pachetele convergente Orange Love, se vor bucura din plin de această lansare.

Astfel, vor avea acces la HBO Max toți clienții Orange care au active una din următoarele opțiuni:

  • HBO HD, MAXPAK HD sau HBO Max activate împreună cu un abonament de televiziune prin satelit
  • HBO, MAXPAK sau HBO Max activate împreună cu un abonament de televiziune prin cablu
  • HBO Max, împreuna cu un abonament de internet prin fibră

Conturile HBO GO existente sunt deja mutate automat la HBO Max, fără niciun cost suplimentar. Clienții trebuie doar să descarce aplicația HBO Max in App Store sau Google Play pentru mobil sau să acceseze siteul hbomax.com și să se conecteze cu numele de utilizator și parola utilizate anterior pentru autentificare în HBO GO. În cazul celor care nu aveau până acum un cont HBO GO aceștia pot crea direct un cont HBO Max.

Clienții care au servicii TV de la Orange pot activa opțiunea HBO cu 3 euro/luna, pentru a se bucura implicit și de HBO Max

Informații complete sunt disponibile pe: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/hbo-max/

Categorii