Gadget-uri care nu pot lipsi din bagajul tău vara asta

/ /
Gadget-uri care nu pot lipsi din bagajul tău vara asta

Când mergi în vacanță, cea mai grea parte este poate atunci când trebuie să îți faci bagajul. Nu știi ce să iei cu tine, ce să lași acasă și, cel mai mult, ți-e frică să nu uiți ceva important și astfel să îți strici buna dispoziție în concediu. Și, pentru că ne aflăm în era tehnologiei, lucrurile se complică și mai tare atunci când te gândești ce gadget-uri alegi să pui în bagaj.

Pentru că știm cât de grea poate fi această alegere, am făcut pentru tine un top 5 al dispozitivelor ce credem noi că nu trebuie să-ți lipsească atunci când călătorești:

Camera foto subacvatică

Cu ajutorul camerei foto subacvatice poți surprinde momente pe care nu le poți înregistra cu telefonul. Camera realizează videoclipuri 4K uimitoare și poate filma pentru timp îndelungat. HERO7 Silver este mică, rezistentă la apă și poate fi utilizată în aproape orice condiții. În plus, are un ecran tactil intuitiv, control vocal și realizează fotografii extraordinare. Astfel, vei veni din vacanță cu poze și videoclipuri atipice cu ajutorul cărora vei avea o arhivă personală de invidiat și îți vei surprinde toți prietenii!

https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/gopro-hero-7-silver

Boxă portabilă subacvatică

Imginează-ți că ești în vacanță la mare, pe o plajă pustie sau la o petrecere lângă piscină alături de familie sau prieteni. Tot ce lipsește este să asculți playlistul tău preferat, nu e așa? Poți face asta cu ajutorul boxei portabile subacvatice, UE WONDERBOOM Cashmere, care are o autonomie de până la 10 ore și pe care o poți conecta la telefonul tău prin Bluetooth.

https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/ue-wonderboom-cashmere#p2

Baterie portabilă

Chiar dacă ești în vacanță, simți nevoia să fii mereu conectat la ce se întâmplă acasă. În plus, vrei să surprinzi cu camera telefonului fiecare moment al concediului tău. Însă, bateria mobilului tău nu va reuși să țină pasul cu tine și, de aceea, bateria portabilă nu ar trebui să lipsească din bagaj. Ai o gamă largă de unde poți alege bateria portabilă care ți se potrivește cel mai bine:

https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Instoc3,Bateriiexterne

Smartwatch rezistent la apă

Smartwatch-ul este perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei pentru a-ți monitoriza activitatea, somnul, ritmul cardiac și pentru a primi mesaje și notificări direct pe ecran. Fitbit Versa Lite Mulberry Aluminum este perfect pentru vacanțe deoarece are o autonomie a bateriei de peste 4 zile, deci nu trebuie să îți faci probleme că trebuie să îl încarci. În plus, acest smartwatch este rezistent la apă (adâncime de pana la 50 metri).

https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/fitbit-versa-lite-mulberry-aluminum

Brățară fitness

Fie că mergi în vacantă la mare, ori la munte, este important să rămâi activ, iar jogging-ul pe plajă, de exemplu, te poate umple cu energie. Bratara fitness Xiaomi Mi Band îți oferă informații despre distanțele parcurse, timp, numărul de pasi, ritmul cardiac, meteo, și multe alte date utile. Nu trebuie să îți faci griji pentru bateria dispozivitului, pentru că aceasta durează până la 20 zile.

https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/xiaomi-mi-band-3-black

Categorii