/

Hai și tu în Comunitatea Orange!

Ştiai că acum ai la dispoziţie încă o modalitate de a obţine informaţii despre serviciile şi produsele Orange?

În Comunitatea Orange, lansată în vara acestui an, clienţii noştri scriu despre experienţe Orange, caută informaţii şi primesc răspunsuri la întrebările despre produsele şi serviciile noastre, răspunsurile fiind oferite chiar de alţi clienţi.

Până acum, comunitatea are 3000 de membri care ajută, răspund şi inspiră prin experienţa lor. Ca membru, poți căuta în peste 1.000 de întrebări și poți găsi răspunsul potrivit în peste 15.000 de comentarii.

Răspunsurile se împart în categorii și vin cu informații despre: Mobil, Internet si TV, Orange Money, My Orange sau despre Comunitate. Cele mai accesate subcategorii sunt cele despre Telefoane și tablete, Abonament, Rețea și acoperire mobilă, Internet mobil, TV, Servicii financiare digitale, Orange Thank You și aplicatia My Orange.

În plus, poți contribui chiar și tu cu sfaturi utile pentru a-i ajuta pe ceilalți. Este foarte simplu să te înscrii: Accesează https://comunitate.orange.ro , apoi dă click pe ”Autentificare” (în colţul din dreapta sus). Dacă nu ai cont My Orange selectează opțiunea “Înregistrează-te” din pagina de “Autentificare”. Ultimul pas este să completeazi profilul tău de membru și gata!

Alăturându-te Comunității Orange, te bucuri şi de alte beneficii precum: badge-uri, puncte, clasament şi niveluri. Dacă eşti membru poţi vedea toate aceste beneficii accesând “Misiunile mele” din pagina ta de profil sau din secțiunea “Clasament și activitate” de pe pagina principală.

Te așteptăm și pe tine în Comunitatea Orange!

Categorii