/

La Summer Well, Orange a conectat oamenii din festival cu turiștii de la mare

După mai bine de un an de așteptare, iubitorii de distracție în aer liber au revenit pe Domeniul Știrbey din Buftea, la unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din România: Summer Well. Deși a fost o ediție limitată, de această dată, festivalul i-a așteptat pe invitați așa cum i-a obișnuit: cu muzica bună, experiențe gourmet și, bineînțeles, inovații tehnologice oferite de Orange.

Pentru că Summer Well: The Limited edition a fost despre reconectarea cu cei dragi și experiențe inedite, Orange a pregătit una dintre cele mai spectaculoase instalații din cadrul festivalului: Orange 5G Portals, care i-a adus pe cei prezenți aici mai aproape de oameni aflați la sute de kilometri depărtare, pe litoral. Cu ajutorul infrastructurii 5G și a două ecrane de mari dimensiuni echipate cu camere video, turiștii aflați pe plaja H2O din Mamaia s-au bucurat de atmosfera festivalului. Cei prezenți la Summer Well au putut să urmărească apusurile pline de culoare de la mare, dar și să-i salute pe cei aflați în vacanță, pe litoral, sau să le transmită mesaje.

În cele peste 50 ore de transmisiune directă dintre Summer Well și plaja H2O din Mamaia, oamenii au avut ocazia să interacționeze, să se joace și să se cunoască. În plus, Orange a bifat o premieră și pentru clienții care nu au avut ocazia să ajungă la festival. Camerele video amplasate în locuri cheie ale festivalului au transmis live, pe Orange TV Go, o parte din vibrația Summer Well.

Iar pentru că grija pentru mediul înconjurător este prioritatea tuturor, primul pas spre un festival complet verde a fost făcut în această ediție prin compensarea emisiilor de carbon produse în timpul festivalului. Mai mult, pentru următoarea ediție organizatorii au anunțat deja că vor compensa în proporție de 100% consumul de energie electrică necesar desfășurării festivalului și vor elimina complet plasticul de unică folosință.

La final, Summer Well a numărat zeci de mii de iubitori de muzică, care au luat parte la cele peste 20 de concerte susținute de artiști români și internaționali. Woodkid, Balthazar, Golan, Modeselektor, Bucharest Symphony Orchestra au fost doar câțiva dintre artiștii care au urcat pe scena Summer Well: The Limited Edition, primul festival muzical de mari dimensiuni organizat în apropiere de București, anul acesta.

Ca să vezi cum a fost, răsfoiește albumul de pe pagina de Facebook Orange sau video-ul care a surprins perfect atmosfera de la fața locului.

Categorii