/

Orange a deschis un nou magazin Orange shop în Afi Cotroceni și-i așteaptă pe clienți cu o ofertă specială

București, 3 februarie 2021. Orange a deschis Orange shop Afi Palace Cotroceni și îi invită pe clienți să găsească în magazin cel mai potrivit cadou pentru cel drag sau cea dragă.

Noul magazin se alătură Orange store-ului situat la parter, în fața Hypermarketului Auchan, deja cunoscut de către vizitatorii mall-ului. Orange shop se află la etaj, lângă magazinul Sephora, și are în prezent program de luni până duminică în intervalul 10:00 – 21:00.

În prag de Valentine’s Day, magazinul îi așteaptă pe clienți cu o ofertă promoțională: 25% reducere la accesoriile selectate până pe 14 februarie. În plus, aici clienții pot alege cele mai noi telefoane aflate în ofertă şi pot beneficia de serviciile inovatoare Orange, de asistenţă pentru telefon și de cele mai bune sfaturi în legătură cu abonamentul potrivit nevoilor lor de comunicare.

De asemenea, dacă aduc la schimb un telefon vechi, prin programul Buy-Back, clienții pot primi un voucher pentru achiziția noului telefon sau a accesoriilor pentru el. Voucherul are o valoare de minimum 10 euro, sumă care poate crește considerabil în funcție de vechimea și de starea vechiului telefon, precum și dacă trec la 4G sau la 5G. Astfel, clienții vor avea beneficii suplimentare și vor ști totodată că au contribuit la protejarea mediului și au făcut o faptă bună.

Cu o gamă variată de servicii și produse conectate, Orange îi invită pe clienți în magazinele sale, să descopere cum tehnologia poate fi integrată în obiectele pe care le folosim zi de zi.

Mai multe informaţii despre magazinele Orange din București pot fi găsite pe https://www.orange.ro/shops/judet/Bucuresti/oras/Bucuresti .

Categorii