/

Orange este Official Internet Supplier al primei ediții L’Étape România by Tour de France, competiție ce va alinia la start peste 1.300 de cicliști amatori și profesioniști

Duminica aceasta va fi organizată pentru prima dată în România renumita cursă de ciclism dedicată amatorilor și pasionaților, L’Étape by Tour de France, iar Orange este Official Internet Supplier. Țara noastră devine astfel una dintre cele 20 de destinații ale acestui tur, ce scrie istorie an de an.

Peste 1.300 de de cicliști amatori și profesioniști se vor întrece pe cele trei distanțe: The Race – 85 km (hartă), The Ride – 42 km (hartă) și City Adventure – 14 km (hartă). Fluierul de start se dă în Piața Constituției, iar traseul îi va purta pe concurenți pe străzi și bulevarde emblematice ale Bucureștiului, care vor fi închise traficului rutier: Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Splaiul Unirii, pe sensul către București, Bd. Decebal, Bd. Basarabia, Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Schitu Măgureanu, Străzile Știrbei Vodă și Ion Câmpineanu, Șoseaua Kiseleff, Străzile Buzești, Berzei, V. Pârvan. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății.

Primii care vor intra în competiție, la ora 08:00, sunt participanții înscriși la traseul City Adventure, urmați de The Ride și The Race, la ora 09:00.

L’Étape România by Tour de France este încă o experiență prin care Orange dorește să inspire oamenii și să pună tehnologia în slujba acestora. Pe toată durata evenimentului, participanții se vor putea conecta gratuit, în Race Village, la rețeau #1, pentru a trăi alături de cei dragi, din țară sau din afară, puțin din emoția Turului Franței. În același timp, Orange va asigura conectivitate pentru echipamentele care afișează în timp real informațiile despre cursă și timpul înregistrat de cicliști.

Toate detaliile necesare participanților, programul evenimentului, conținutul și ridicarea kit-ului de participare, premiile pe categorii, tombola specială și ghidul de participare sunt disponibile pe: https://romania.letapebytourdefrance.com/participant-information.

Categorii