/

Orange, partener de tradiție pentru Transylvania Classic 2022, un raliu ca o vacanță

Sibiu Transylvania Classic 2021

Sibiul devine punctul de întâlnire pentru mașinile clasice și electrice pentru o nouă ediție Transylvania Classic, un raliu ca o vacanță. Orange, rețeaua #1, ca partener de tradiție, susține evenimentul și va fi reprezentat la start de pilotul Alex Filip, care o va avea pe locul din dreapta pe creatoarea de conținut Andreea Balaban, una dintre cele mai creative voci din social media.

Peste 400 de kilometri pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la volanul unei mașini clasice sau electrice. Asta îi așteaptă, între 11 și 13 august, pe concurenții care s-au înscris în raliul de regularitate Transylvania Classic. La fel ca la edițiile trecute, echipajele cu mașini electrice vor avea competiția lor dedicată: Transylvania Electric.

Alex Filip, Events Manager Orange și pilot profesionist de raliuri cu 19 de ani de experiență, va concura la Transylvania Classic cu noul model Renault Megane E-Tech, complet electric. Alex a câștigat de două ori competiția “electricelor”, în 2019 și 2020, când a concurat cu un Renault Zoe. Andreea Balaban, din rolul de copilot, va fi “reporter” la fața locului și va povesti experiența în viteză de la Transylvania Classic pentru comunitatea sa de pe Instagram și Youtube.

Raliul de regularitate dedicat mașinilor istorice și mașinilor electrice face parte și anul acesta, alături de alte evenimente prestigioase din întreaga lume, din calendarul Internațional al Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), la eveniment putând însă lua startul atât șoferi amatori, cât și piloți profesioniști cu modele clasice, din categoria Young Timer sau electrice.

Categorii