/

Orange România, câștigător al premiului French Tech

O nouă ediție a Galei CCIFER a avut loc în data de 20 septembrie 2019. În cadrul evenimentului ajuns la cea de-a XIII-a ediție au fost acordate premiile CCIFER, pentru a celebra reușitele membrilor și partenerilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceze în România, precum și forța parteneriatului economic dintre România și Franța.

Noutatea evenimentului din acest an a constat în primul premiu de excelență oferit de French Tech Bucarest, un ecosistem franco-român dedicat dezvoltării inovației în business și susţinerii start-up-urilor. Premiul a fost câștigat de Orange România datorită susținerii a peste 150 de start-up-uri prin intermediul programului Orange Fab şi a altor parteneriate.

La eveniment au fost prezenți Excelența Sa, Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, Radu Florescu, Coordonator din partea Camerei de Comerț Americane al Coaliției pentru Dezvoltarea României și Dacian Cioloș, Președintele Grupului Politic European Renew Europe.

Camera de Comerț și Industrie Franceză în România (CCIFER) este o comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, și este un lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. În cadrul CCIFER sunt reunite peste 550 de companii franceze și române. Aceste companii sunt lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală și reprezintă 18 Mld de euro și peste 125,000 de locuri de muncă.

SURSĂ: https://www.ccifer.ro/ro/actualitati/n/news/castigatorii-premiilor-ccifer-2019.html

Categorii