/

Orange România te conectează cu muzica preferată la SAGA Festival, 3-5 iunie, Arena Națională

Weekendul acesta, Orange România te conectează la SAGA Festival, căci cele mai frumoase festivaluri merită cea mai rapidă rețea*. Evenimentul muzical ce va electriza Bucureștiul, SAGA are loc de vineri, 3 iunie, până duminică, 5 iunie, la Arena Națională din București, și promite un show grandios, cu lumini, efecte speciale, tehologie și artiști internaționali și locali renumiți.

Orange și Samsung au pregătit o zonă specială unde festivalierii vor putea experimenta cele mai tari instalații digitale, vor lua contact cu viteze 5G și vor testa dispozitive de ultimă generație, dar și multe alte surprize.

Saga este locul în care oamenii se încarcă cu energie, îşi trăiesc visurile alături de prieteni şi creează o conexiune specială cu artiştii preferați. Anul acesta, din line-up-ul festivalului vor face parte artiști precum: Afrojack, DJ Snake, Tiesto, Timmy Trumet, Fedde Le Grand, Marshmello, Ofenbach, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, hai să ne distrăm împreună la SAGA Festival. Găsești bilete la un preț special chiar aici: https://bit.ly/SAGAxOrange.

*Orange România a fost desemnată cea mai rapidă rețea fixă și cea mai rapidă rețea mobilă conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021.

Categorii