/

Summer Well, un festival conectat de 11 ani de rețeaua #1, Orange

Orange este partenerul tradițional de conectivitate și distracție al Summer Well, festivalul de muzică alternativă ce are loc în fiecare an în al doilea weekend din august.

Cea de-a 11-1 ediție a festivalului este sold-out și cu siguranță va fi una memorabilă, cu peste 30 de artiști ce vor asigura un line-up de excepție. Headlineri sunt britanicii de la Arctic Monkeys, una dintre cele mai iubite trupe indie și totodată una dintre cele mai așteptate trupe din România. Britanicii vor urca pe scena Summer Well alături de alte trupe cunoscute, precum Jungle, Nothing but Thieves, Future Islands și mulți alții.

Special pentru festivalieri, Orange a creat zone de relaxare în care aceștia se vor bucura de experiențe senzoriale create cu ajutorul tehnologiei, jocuri digitale, tatuaje de festival, cinema în aer liber, lounge-uri special amenajate, dar și multe alte surprize. În același timp, rețeaua #1 din România pune la dispoziție wi-fi gratuit, pentru ca participanții să poată împărtăși cu cei dragi muzica preferată și să rămână conectați cu tot ceea ce contează pentru ei.

Și nu doar atât. Pentru că tot mai mulți părinți aleg să trăiască experiența festivalului alături de cei mici, la standul Orange vor fi disponibile gratuit căști care reduc din poluarea sonoră și în care se va difuza muzică pentru copii. Special, vineri seara, simultan, părinții se vor bucura de concertul celor de la Future Islands, iar în căștile celor mici se vor auzi aceleași piese în varianta cântec de leagăn, care să îl ajute să doarmă nestingheriți de agitația din jur.

Cu tehnologia pregătită, cu instalații digitale instalate și trupele preferate gata să interpreteze piesele favorite, nu ne rămâne decât să scriem împreună încă o ediție de senzație a Summer Well.

De 11 ani, rețeaua #1 te aduce mai aproape de muzica preferată. Ne vedem la festival!

Detalii privind accesul și alte informații utile sunt disponibile aici: summerwell.ro.

Categorii