Trei aplicația de care ai nevoie atunci când pleci în vacanță

/ /
Trei aplicația de care ai nevoie atunci când pleci în vacanță

Poate partea cea mai grea a plecării în vacanță este să te gândești la câte lucruri ai de pregătit. Trebuie să îți faci bagajul și să te asiguri că nu iei nimic în plus, dar, în același timp, că nu uiți nimic din cele necesare. Următorul pas este să stabilești ce vei vizita odată ajuns acolo și ce trasee vei alege. Și, în final, să îți calculezi un buget pentru cheltuielile pe care le vei face, sperând că nu o să îl depășești.

Dar dacă ai putea folosi aplicații care să rezolve în locul tău aceste sarcini? Iată trei aplicații cu ajutorul cărora pregătirile pentru vacanță vor fi mult mai ușoare:

PackPoint

Această aplicație este foarte utilă atunci când îți pregătești bagajul pentru călătorie, în plus, este ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să introduci data plecării, durata călătoriei și să selectezi activitățile pe care urmează să le ai. În funcție de datele pe care le introduci, aplicația îți generează o listă cu lucrurile de care vei avea nevoie, iar tu vei sta liniștit că nu ai uitat nimic util acasă. Aplicaţia e gratuită în varianta Lite, dar poţi opta pentru varianta Premium, contra cost.

Komoot

Komoot te ajută să îți planifici rutele și îți arată ce atracții turistice există în zona unde te aflii. Poți să selectezi ce activitate urmează să faci, de exemplu, ciclism montan sau drumeții. Dacă selectezi ciclismul montan, aplicația te va ghida către o pistă specială, nu pe un drum rutier. Iar dacă alegi drumețiile, vei fi îndrumat către trasee cu priveliști minunate. În plus, poți vedea poze sau recenzii pe care alți utilizatori le-au încărcat.

Trail Wallet

Trail Wallet este o aplicație cu ajutorul căreia îți poți monitoriza cheltuielile, în funcție de cursul valutar. Tot ce trebuie să faci este să introduci un buget zilnic, iar apoi să adaugi în aplicație cheltuielile pe care le-ai făcut. Astfel, vei știi mereu cât ți-a mai rămas de cheltuit din bugetul stabilit de acasă. Aplicația este gratuită pentru primele 25 de intrări.

Toate cele trei aplicații sunt disponibile atât pentru Androit, cât și pentru Apple și toate pot fi încercate gratuit. În plus, sunt ușor de folosit și tot ce îți rămâne de făcut este să îți planifici următoarea vacanță și să lași grijile în seama tehnologiei.

Categorii