100 000 de euro pentru elevii olimpici la matematică

8 iul. 2015
/ /
100 000 de euro pentru elevii olimpici la matematică

Bucureşti, 8 iulie 2015. Aproximativ 200 000 de clienţi Orange PrePay au susţinut elevii olimpici la matematică în cadrul campaniei „Oferta de nota 10”, desfăşurată între 7 aprilie şi 30 iunie 2015. Împreună cu Orange, ei au contribuit la strângerea sumei de 86 304 euro, pentru a-i sprijini în continuarea performanței pe liceenii cu merite deosebite.

Fondul a fost suplimentat de Orange până la 100 000 de euro şi va fi distribuit la începerea şcolii către elevii de clasa a IX-a care au obţinut în acest an cel mai mare punctaj la etapa judeţeană a Olimpiadei de matematică.

Suport pentru elevii olimpici de clasa a IX-a

În această primăvară, Orange a lansat clienţilor PrePay invitația de a susţine împreună liceenii olimpici, prin intermediul unor noi opțiuni numite Orange Star, de 6 și respectiv 8 euro credit. O contribuţie de 5% din contravaloarea creditului necesar pentru activarea opţiunilor a fost automat direcţionată către un fond de susţinere a elevilor, iar clienții au putut vedea suma strânsă în timp real, pe tot parcursul campaniei, pe orange.ro/performanta. Tot aici clienții i-au putut cunoaște pe cei 40 de olimpici care au participat la program și care vor primi  câte 2500 de euro fiecare, pentru a se pregăti pentru reușitele viitoare.

„Prin această campanie am dorit să le propunem clienților, pe lângă o ofertă cu minute, mesaje și internet din plin, și invitația de a ni se alătura pentru a face o faptă bună. Modul în care ei au răspuns atât ideii campaniei, cât și celor două opțiuni lansate, este încurajator și le mulțumim pentru implicarea în susținerea educației și inovației. Acestea sunt două zone apropiate nouă, cu atât mai mult cu cât elevii de astăzi sunt cei care vor crea inovaţiile şi tehnologiile de mâine." a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Opţiunile PrePay Star, disponibile în oferta curentă

Cele două opțiuni Orange Star, care includ minute și mesaje nelimitat în rețea, beneficii flexibile şi internet la viteze 4G, rămân disponibile pentru activare în oferta curentă pentru utilizatorii Orange PrePay.

Opțiunea Star 6 oferă minute și mesaje nelimitat în reţea, 1000 minute, MB sau SMS naționale, precum și 200 de minute sau SMS naționale și internaționale către fix sau mobil. În cazul opțiunii Star 8, clienții primesc minute și mesaje nelimitat în reţea, 2500 de minute, MB sau SMS naționale și 300 de minute sau SMS naționale și internaționale către fix sau mobil.

De asemenea, promoţional până pe 4 august, cu oricare dintre opțiunile de minim 5 euro credit din oferta curentă clienții Orange PrePay pot activa la *100# un bonus cu  minute naționale și internet nelimitat timp de 7 zile. Oferta se aplică și în cazul opțiunilor Orange Star.

Pentru mai multe detalii despre rezultatele campaniei #ofertadenota10 şi pentru a-i cunoaște pe olimpicii participanți, vă invităm să accesaţi site-ul orange.ro/performanta , iar pentru informaţii despre noua ofertă, orange.ro/prepay.

Categorii