3 zile până la Orange PrePay Party cu Duffy

24 ian. 2010
/ /
3 zile până la Orange PrePay Party cu Duffy

3 zile până la Orange PrePay Party cu Duffy

Bucureşti,  23 iunie 2009. În premierǎ în România, Duffy, alǎturi de 15 muzicieni şi dansatori, va susţine peste 3 zile un concert extraordinar în cadrul Orange PrePay Party, de la ora 20:00, pe plaja H2O, din Mamaia. Pregǎtirile pentru concert au început deja şi peste 22 de tone de echipamente pentru sonorizare şi lumini vor fi instalate pe scena unde va avea loc concertul.

La concert vor participa şi câştigǎtorii celor 3 premii VIP ale concursului Orange PrePay Party, ce constau într-o cǎlǎtorie Bucureşti-Mamaia cu elicopterul şi douǎ nopţi de cazare la un hotel din Mamaia, pentru câştigǎtori şi câte un însoţitor. De asemenea, câştigǎtorii şi însoţitorii lor o vor putea urmǎri pe Duffy din zona VIP, special amenajatǎ de Orange. Pentru toţi cei care îşi doresc sǎ o vadǎ pe Duffy la Orange PrePay Party accesul la concert este gratuit.

"Publicul prezent la concert va avea parte de multe surprize plǎcute şi de un spectacol memorabil oferit de cântǎreaţa galezǎ care aniverseazǎ 25 de ani cu 3 zile înaintea concertului din România”, a declarat Dragoş Huian, Sponsorship and Events Specialist la Orange România.

Plaja H2O este ultima plajǎ din Mamaia în direcţia Nǎvodari, după Ultima Playa.

Categorii