3G si tarife speciale oferite de Orange România în 10 orase

23 ian. 2010
/ /
3G si tarife speciale oferite de Orange România în 10 orase

3G şi tarife  speciale oferite de Orange România în 10 oraşe

Bucureşti, 31 octombrie 2006. Dupã Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov, unde a lansat deja tehnologia 3G, Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în România, anuntã lansarea comercialã a serviciilor 3G în sase noi orase.

Sunete si imagini în timp real, televiziune în direct, muzicã, mesaje multimedia, e-mail si internet mobil sunt acum disponibile pe telefonul Orange la o vitezã de transfer al datelor de pânã la 384 kbps si pentru locuitorii oraselor Craiova, Ploiesti, Bacãu, Baia Mare, Sibiu si Satu Mare.

Accesul la  serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se aflã în aria de  acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil.

Gama de telefoane 3G de la Orange România ofera acces rapid, simplu si  intuitiv la portalul Orange World si internet, precum si la alte servicii ca e-mail  mobil, push e-mail, jocuri, descãrcare de muzica si apelurile video.

Extinderea retelei  3G în completarea celei EDGE face parte din strategia Orange de a creste disponibilitatea serviciilor mobile de mare vitezã pentru un numar cât mai mare de utilizatori din România. Pentru publicul larg telefonia mobilã se dezvoltã dincolo de experienta voce-sms cãtre apeluri video, muzicã, video, info servicii, jocuri, asa cum a indicat si dezvoltarea de anul acesta a portalului Orange World. Pentru utilizatorii business, tehnologia 3G permite în principal accesul la Internet si e-mail prin telefonul mobil, cu o experientã de utilizare conform asteptarilor acestui segment din punctul de vedere al vitezei de transfer a datelor.  Aceste douã directii vor genera cresterea utilizarii serviciilor de wap content si transfer de date.

„Pentru Orange România este important sã îsi îndeplineascã promisiunea de bazã de a oferi clientilor sãi posibilitatea comunicãrii oriunde si oricând. În premierã oferim pânã la 7 ianuarie tarife similare cu cele de voce pentru serviciul apeluri video, astfel încât, de sarbãtori, clientii pot transmite urãri celor dragi prin intermediul acestui serviciu cu numai 11 centi pe minut” declara Thierry  Millet, Director Comercial Orange Romania

Oferta specialã 3G valabilã  de la 1 noiembrie 2006 Pânã la 7 ianuarie 2007 - 50% reducere la pretul pe minutul de video telefonie în retea atât pentru clientii postpaid cât si pentru utilizatorii PrePay, astfel tariful pentru apeluri video în retea este 0.11US$/minut în loc de 0.22US$/minut ; Optiune specialã de video telefonie: 60 de minute de apeluri video în retea la tariful lunar de 7 USD . optiunea poate fi activatã doar în perioada 1 noiembrie 2006 - 31 decembrie 2007, si în plus pânã pe 7 ianuarie toate apelurile video în retea vor consuma doar jumãtate din timpul utilizat efectiv. Astfel, când un apel video în retea dureazã doua minute, se consumã doar un minut din minutele de apeluri video în retea incluse; Pânã la 31 decembrie, 3MB de trafic gratuit pentru abonatii noi la pachetul Mobile Internet Always On 0MB, astfel clientii pot testa calitatea accesului mobil la Internet si WAP fãrã sã plãteascã un abonament lunar. reduceri de pânã la 75% din pretul pachetului Business Everywhere în functie de abonamentul ales,  timp de 12 luni trafic dublu inclus în abonamente, sau 6 luni reducere de  50% la taxa lunarã pentru optiunile de acces nelimitat la internet alte informatii 3G Cea mai extinsa retea mobila integrata 2G/ EDGE (2,75G) / 3G: acoperire 2G 96,60% din populatie, EDGE (2,75G) – 41 de orase si statiunile de pe litoral si 3G - 10 orase. Trecere fara întreruperi de la reteaua 3G la EDGE sau la 2G; Servicii 3G fãrã abonament lunar disponibile pentru toti clientii       Orange, abonati sau utilizatori PrePay; Un portofoliu de 15 telefoane 3G ale celor mai mari producatori: Nokia, LG, SonyEricsson, Motorola, Samsung,  Orange SPV M5000 si cel mai nou lansat M3100 Acces rapid si personalizat în Orange World, la calitatea si viteza 3G: servicii video de informare si divertisment; Serviciu Clienti dedicat: acces gratuit 24 de ore din 24 la Serviciul Clienti si Phone Experts în cele 35 de Orange shopuri din toata tara; Roaming 3G si interoperabilitate: apeluri video cu prietenii din alte retele 3G. (Franta, Marea Britanie, Belgia, Japonia, Austria, Polonia, Portugalia, Ungaria)

Categorii