abonamente de date şi laptopuri disponibile în Orange Web Shop

23 ian. 2010
/ /
abonamente de date şi laptopuri disponibile în Orange Web Shop

abonamente de  date şi laptopuri disponibile în Orange Web Shop

Bucureşti,  2 decembrie 2008. Abonamentele de date si laptopurile din oferta Orange  pot fi achizitionate acum si online, prin Orange Web Shop. Orange a pregatit si o oferta speciala disponibila doar in Orange Web Shop - abonamentul Internet Unlimited Start Plus.

Acesta este un abonament dedicat exclusiv abonatilor care il cumpara din Orange Web Shop, costa 10 EUR/luna si are trafic inclus de 2,5 GB. Cu Internet Unlimited Start Plus clientii Orange castiga practic un beneficiu in valoare de 7 EUR/luna fata de varianta in care ar fi achizitionat un pachet Internet Unlimited Start dintr-un magazin clasic.

In plus, in parteneriat cu Diverta Online, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca de retail online, la cumpararea oricarui abonament de internet din Orange Web Shop, abonatii primesc si un cadou ce consta in produse Diverta Online. In ultima etapa a procesului de cumparare din Orange Web Shop, clientul isi alege cadoul dorit din mai multe categorii - filme, carti, muzica, jocuri - si primeste prin sms si e-mail un cod pentru comanda, pe care il introduce apoi pe pagina corespunzatoare produsului de pe site-ul Diverta Online, www.dol.ro.
Oferta disponibila exclusiv prin canalul de vanzari  online Orange Web Shop este valabila pana la 15 ianuarie 2009.

Clientii Orange au posibilitatea de a cumpara produse online si de a-si administra propriul cont direct prin internet inca din 2005. Functionalitatile magazinului online Orange au fost extinse continuu, iar in prezent clientii pot achizitiona rapid si simplu telefoane, accesorii, produse PrePay, abonamente Orange de voce si date si produse promotionale.

“Avand in vedere ca in general clientii interesati de oferta de date si laptopuri sunt persoane familiarizate cu mediul online am dorit sa le punem la dispozitie posibilitatea achizitionarii acestui tip de produse si direct de pe internet prin intermediul magazinului nostru virtual – Orange Web Shop. Suntem convinsi ca facilitatea cumpararii online a abonamentelor de date va impulsiona si mai mult vanzarile de pachete Internet Unlimited, care au o evolutie excelenta, respectiv o crestere cu 147% in ultimele trei luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Andreea Beleneş, Online Division Manager Orange Romania.

"Diverta Online s-a implicat cu deschidere in acest parteneriat si vede un potential in dezvoltarea colaborarilor sub aceasta forma. Mediul online castiga din ce in ce mai multi utilizatori, iar companiile au nevoie sa dezvolte parteneriate si retele dedicate acestui mediu. In mod natural, pentru fiecare promotie, companiile au un furnizor de premii. In cazul de fata Orange a lansat o promotie pentru un pachet de internet mobil, iar Diverta online este un partener din acelasi mediu al internetului. Asta face programul si mai autentic, sporindu-i sansele de succes", Cristina Berar, Managing Director Diverta.

Categorii