abonamentele Orange pot fi cumparate si prin internet

23 ian. 2010
/ /
abonamentele Orange pot fi cumparate si prin internet

abonamentele Orange pot fi cumparate şi prin  internet

Bucuresti,  13 septembrie 2007. Orange este prima companie de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai cu abonament posibilitatea de a incheia noi abonamente prin internet, in Orange Web Shop la www.orange.ro/webshop.

Pe baza numelui de utilizator si a parolei contului sau, abonatul acceseaza Orange Web Shop, selecteaza tipul de abonament, optiunile, telefoanele mobile si accesoriile dorite, care se adauga in cosul de comparaturi, apoi valideaza comanda.

Clientii Orange care incheie noi contracte individuale sau adauga numere noi in abonamentele de grup, prin Web Shop, beneficiaza de oferte exclusive online si primesc prin curier cartelele SIM si telefoanele comandate, fara costuri de livrare. De asemenea, clientii primesc prin e-mail contractul de abonament, iar citirea si agrearea termenilor si conditiilor Web Shop reprezinta acordul de semnare a contractului.

Noua facilitate de incheiere a abonamentelor ofera clientilor cu acces la Internet un mediu securizat de cumparaturi online si mai mult confort, intrucat tranzactia se poate realiza de acasa, in doar cateva minute.

“Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai o aplicatie Web Shop, prin care acestia pot incheia abonamente si pot achiziona o gama variata de produse. Intr-o etapa viitoare, dorim sa extindem facilitatea de a cumpara online abonamente Orange atat pentru utilizatorii PrePay cat si pentru clientii noi”, a declarat Oana Solca, Web Shop & Web Care Marketing Manager la Orange Romania.

Pe langa Web Shop, Orange ofera si serviciul Web Care, prin care abonatii isi pot administra propriul cont pe internet: isi pot modifica oricand planul tarifar, pot sa-si activeze optiunile de care au nevoie, pot reincarca un cont PrePay, pot afla informatii despre factura, costurile suplimentare sau pot plati abonamentul si optiunile activate cu punctele Thank You acumulate sau isi pot plati factura online, cu cardul bancar.

Categorii