/

Acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+ din România pentru toți clienții Orange și YOXO, pe toată durata verii

20 iun. 2024

Vara aceasta, Orange aduce din nou tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business și oferă tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din România, până la finalul lunii august. Fie că fac streaming, își testează aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg să lucreaze de la distanță, rețeaua 5G+ oferă clienților Orange o conexiune stabilă și cele mai bune viteze de internet mobil.

Astfel, în perioada 20 iunie – 31 august, abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează, cât și clienții PrePay pot experimenta gratuit performanțele rețelei 5G+/5G.

În zonele cu acoperire, utilizatorii Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită performanțelor de peste 4 ori mai mari, oferite de rețeaua 5G+, ce aduce viteze de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe harta zonelor cu acoperire 5G+/5G, astfel că rețeaua Orange 5G+/5G este în prezent disponibilă în 39 de orașe din întreaga țară. De asemenea, numărul orașelor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Ofertele verii Orange începând de la 3€/lună

Până pe 19.08.2024, cei care doresc să devină clienți Orange pot profita de ofertele de portare din această perioadă, cu discounturi de 50% și prețuri de la 3€/lună. De exemplu, clienții pot alege abonamentul Fun 6 cu 20 GB internet și minunte și SMS naționale nelimitate, acum redus de la 6 la 3€/lună sau abonamentul Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/lună, care include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE, dar și 300 minute internaţionale. Pachetul de portare este completat de ofertele la telefoane 5G și prețuri speciale la Buy-Back 5G.

De 50% reducere pot beneficia și clienții Orange Prepay care aleg să migreze la abonament. Detalii complete in magazine si pe orange.ro.

Mai multe oferte de neratat la telefoanele 5G sunt disponibile în cadrul ofertei “Hot Summer” care vine cu 300 reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ reducere pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE sau 50€ reducere pentru iPhone 15.

5G+ pentru toți clienții YOXO și beneficii de neratat

Vara aceasta, performanțele rețelei 5G+ devin disponibile pentru toți clienții YOXO, care până pe 31 august au ocazia să experimenteze gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. Astfel, cei care în prezent au abonamente de 9 sau 19 lei și care în mod normal au acces la rețeaua 4G+, acum vor putea accesa vitezele oferite de reteaua 5G+, în timp ce clienții cu abonamente de 39 lei care deja au acces la 5G, vor beneficia pe durata verii de un upgrade la 5G+. Acest beneficiu nu implică costuri suplimentare, singurele cerințe pentru accesarea rețelei fiind să aibă un telefon compatibil, care să fie setat să folosească rețeaua 5G și să se afle în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G. Informații complete sunt disponibile pe: yoxo.ro/5g/.

De asemenea, până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat timp de 4 luni de la primirea lui, iar internetul primit poate fi utilizat doar în România. Odată activat, bonusul este valabil timp 30 de zile.

Categorii