Acces nelimitat la muzică cu două abonamente noi de la Orange

19 apr. 2013
/ /
Acces nelimitat la muzică cu două abonamente noi de la Orange

Bucureşti, 19 aprilie 2013. Începând de astăzi Orange le oferă iubitorilor de muzică două noi abonamente, Cangur 20 şi Panteră 33, care oferă acces gratuit şi nelimitat la muzică prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial.

Astfel, clienţii care aleg Cangur 20 sau Panteră 33 vor beneficia de trafic nelimitat pentru serviciul Deezer, acces gratuit şi nelimitat la peste 20 milioane de melodii din catalogul aplicaţiei, dar şi de minute naţionale, internaţionale, SMS-uri şi trafic pe mobil, incluse în abonament.

Mai mult, clienţii pot achiziţiona smartphone-uri la preţuri speciale. Dacă aleg telefoane din gama proprie Orange, cu abonamentul Cangur 20 telefonul Orange Nivo este disponibil la 1 euro, iar cu Panteră 33 telefonul Orange San Remo are acelaşi preţ special de 1 euro.

De asemenea, cei ce aleg unul din cele două abonamente şi îşi activează contul Deezer până pe 14 iunie pot câştiga un set de căşti Beats Solo ® HD pe săptămână sau marele premiu - una din cele două excursii la Londra, cu acces pentru câştigător şi un însoţitor la concertul lui Robbie Williams, de pe 29 iunie 2013.

Serviciul Deezer este disponibil în 180 de ţări şi este folosit, în prezent, de peste 30 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Parteneriatul cu Orange este dezvoltat în mai multe ţări, printre care şi Franţa şi Marea Britanie.

Deezer este accesibil atât pe calculator, pe www.deezer.com, cât şi pe mobil, prin aplicaţia dedicată. Aceasta poate fi descărcată de la adresa m.orange.ro/deezer şi este disponibilă pentru sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS.

Mai multe detalii despre noile abonamente pe www.orange.ro .

Categorii