Acer CloudMobile™ S500 și Samsung GALAXY S III mini în oferta Orange

5 nov. 2012
/ /
Acer CloudMobile™ S500 și Samsung GALAXY S III mini în oferta Orange

Bucureşti, 5 noiembrie 2012. Orange România oferă în exclusivitate clienților săi smartphone-ul Acer CloudMobile™ S500, începând de astăzi. De asemenea, din 8 noiembrie, clienții vor putea achiziționa din magazinele Orange noul Samsung GALAXY S III mini.

Modelul Acer CloudMobile™ S500 este compatibil cu serviciul HD Voice, disponibil doar la Orange și care oferă claritate înaltă a sunetului şi reduce zgomotul de fundal. De asemenea, Acer CloudMobile™ S500 le permite utilizatorilor să se conecteze la reţeaua de date mobile H+, prin care pot descărca fișiere la viteze de pana la 43,2 Mbps, de două ori mai rapid decât prin 3G+. Premiat la numeroase concursuri de design, Acer CloudMobile™ S500 are un design modern și plăcut. Datorită camerei de 8 MP cu senzor foto ultrarapid, fotografiile realizate cu un acest telefon au o calitate excepțională. Acer CloudMobile™ S500 poate fi achiziţionat la preţul de 1 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Panteră 23 pe 2 ani.

GALAXY S III mini oferă performanța recunoscută a modelului GALAXY S III, într-un corp compact, cu un ecran de 4 inci, la un preţ de numai 99 de euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 29 pe 2 ani. Telefonul este ușor de utilizat, datorită designului ergonomic, iar ecranul SuperAMOLED de 4 inci permite vizionarea de conținut multimedia în culori vii şi clare. Totodată, GALAXY S III mini folosește  Android 4.1 (Jelly Bean), cea mai recentă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Categorii