Ajutor pentru comunităţile afectate de inundaţii

23 ian. 2010
/ /
Ajutor pentru comunităţile afectate de inundaţii

Ajutor pentru comunităţile afectate de  inundaţii

Bucuresti, 05 august 2008. Orange România este alături de oamenii din Moldova şi Maramureş afectaţi de inundaţii şi s-a implicat într-o serie de iniţiative prin care să contribuie la refacerea acestor comunităţi.

Richard Moat, Director Executiv al Orange România a fost prezent la teledonul realizat de Realitatea TV şi UNICEF, în cadrul căruia a făcut o donaţie de 20.000 de euro pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor.

Sumele colectate în urma acestui eveniment vor fi folosite în special pentru a oferi asistentă copiilor din zonele respective. Orange va colabora îndeaproape cu UNICEF pentru a identifica şi alte modalităţi prin care să intervină în zonele afectate de inundaţii.
De asemenea, Orange a oferit numere speciale pentru mai multe campanii de donaţii, astfel încât angajaţii companiei şi clienţii noştri să poată oferi un ajutor.

"Atât eu cât si angajaţii Orange am fost foarte afectaţi de drama acestor comunităţi şi la fel ca în 2005 şi 2006 am decis să ne implicăm pentru a-i ajuta să privească cu încredere şi speranţă în viitor. Obiectivul Orange este de a avea un rol activ în comunitatile în care ne desfasuram activitatea, cu atat mai mult în situatii dificile precum inundaţiile, când oamenii au mare nevoie de ajutor”,  a declarat  Richard Moat, Chief Executive Officer Orange România.

Categorii