/

„Anatomia lui Grey” vine pe Orange TV Go cu premii inedite

2 febr. 2018

Orange are o veste bună pentru clienţii care îşi doresc să se bucure de filmele și serialele favorite, dar şi de şansa de a câştiga premii inedite.

Cele mai noi episoade din serialul „Anatomia lui Grey” pot fi urmărite direct pe smartphone, tabletă sau smart TV la secţiunea Movie Go Unlimited din aplicaţia Orange TV Go, la 24 de ore de la lansarea în SUA.

În plus, fanii serialului care îl vor urmări în aplicație în perioada 1 februarie - 31 mai 2018, sunt incluşi automat într-o tragere la sorţi şi au şansa de a câştiga un proiector Philips Picopix sau un șorț de bucătărie și o cană termos cu logo-ul serialului „Anatomia lui Grey”. Clienţii cu abonamente Orange Me de minim 14 euro, Orange Pro şi Orange Net, activate începând cu data de 21 noiembrie 2016, beneficiază gratuit de acces în secțiunea Movie Go Unlimited din aplicația Orange TV Go. Acelaşi lucru este valabil şi pentru abonamentele Orange Home prin cablu sau satelit, încheiate după data de 22 noiembrie 2017.

Cei care nu au optat pentru tipurile de abonamente menţionate anterior pot activa opţiunea Movie Go Unlimited la prețul de 1 €/lună (TVA inclus), în timp ce utilizatorii Orange PrePay beneficiază de aceste servicii cu doar 0,84 € credit.

Mai multe detalii despre concurs şi premii sunt diponibile pe pagina de concurs: https://oran.ge/2ntzHEW

Categorii