angajaţii Orange, absolvenţi ai programului Acceleration Lab, realizează un record omologat World Record Academy

19 iul. 2012
/ /
angajaţii Orange, absolvenţi ai programului Acceleration Lab, realizează un record omologat World Record Academy

angajaţii Orange, absolvenţi ai programului Acceleration Lab, realizează un record omologat World Record Academy

Bucureşti, 19 iulie 2012. Peste 300 de angajaţi Orange din toată ţara, absolvenţi ai programului Acceleration Lab, au sărbătorit finalizarea proiectului prin realizarea unui record omologat World Record Academy.

Prezenţi pe 6 iulie la festivitatea de absolvire, angajaţii Orange şi-au transpus cele mai frumoase experienţe în cadrul companiei în adevărate pagini de poveste, realizând cartea Orange Experiences, cartea cu cei mai mulţi autori - 304, scrisă în cel mai scurt timp - 30 de minute.

Paginile ei cuprind poveşti inspiraţionale, întâmplări amuzante sau descrierile unor momente unice petrecute alături de colegi în cadrul companiei. Orange a dorit realizarea acestui record pentru a sărbători proiectul într-un mod unic.

Programul Acceleration Lab s-a desfăşurat timp de doi ani, numără 458 de absolvenţi şi reprezintă o etapă dintr-un program mai amplu de Talent Management dezvoltat de Orange România. Scopul lui este acela de a dezvolta angajaţii cu potential, care au dovedit ambiţia şi capacitatea să obţină rezultate performante şi să se dezvolte profesional.

Acceleration Lab a fost iniţiat de Orange România prin proiectul ”AVANTAJ COMPETITIV PENTRU ROMÂNIA – Dezvoltarea specialiştilor de top”, proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi cofinanţat din Fondul Social European şi bugetul de stat, precum şi din fonduri proprii Orange România. Proiectul este în conformitate cu Strategia Agendei de la Lisabona şi Strategia Naţională pentru Dezvoltare durabilă a României.

“Acceleration Lab este unul dintre programele de dezvoltare desfăşurate în cadrul companiei, care oferă oportunitatea celor mai talentaţi angajaţi să îşi îndeplinească potenţialul profesional. Faptul că cei mai buni profesionişti nu încetează să se instruiască demonstrează încă o dată ca această mentalitate stă la baza îmbunătăţirii continue dintr-o organizaţie. Am ales să le punem în lumină experienţele care le definesc brandul personal alcătuind astfel o carte, o poveste, o experienţă şi, nu în ultimul rând, un record“, a declarat declarat Andreea Pătraşcu, manager de proiect şi Training & Organisational Development Manager în cadrul Orange România.

despre World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale)

World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cu sediul la Miami, Statele Unite ale Americii, este cea mai mare organizaţie care omologhează recorduri mondiale, menţinând cea mai mare bază de date online cu prezentări detaliate pentru fiecare record.

În ultimii ani, au fost omologate şi publicate pe site-ul oficial al Academiei, worldrecordsacademy.org, peste 65 de recorduri mondiale româneşti.

Printre cele mai populare au fost cel realizat de Cleopatra Stratan (Cea mai de succes tânără interpretă), Cei mai de succes antrenori (Mariana Bitang şi Octavian Belu), Cea mai mare clădire admnistrativă (Palatul Parlamentului), Dacia Duster (cel mai accesibil SUV/autoturism de teren) din lume.

Categorii