Apeluri internationale si roaming mai ieftine cu optiunea Favourite Country

23 ian. 2010
/ /
Apeluri internationale si roaming mai ieftine cu optiunea Favourite Country

apeluri internaţionale şi roaming mai ieftine cu opţiunea Favourite Country

Bucuresti, 17 aprilie 2007. Cu Favourite Country, o optiune inovativã pe piata romaneascã, clientii Orange au posibilitatea de a-si alege o tarã favoritã pentru care primesc minute de apeluri internationale si de roaming la preturi avantajoase. Optiunea este disponibilã pentru Austria, Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria si Moldova.

Originalitatea noii optiuni de la Orange constã in flexibilitate, clientii având posibilitatea de a folosi minutele incluse  pentru apeluri internationale cãtre tara favoritã, pentru apeluri de roaming în tara favoritã, sau pentru orice combinatie a acestora. Abonatii pot activa pânã la 7 optiuni Favourite Country, câte una pentru fiecare tarã. O optiune costã 12 euro+TVA, iar un simplu calcul aratã cã pentru minutele incluse clientii vor plãti tarife mult reduse fatã de cele standard.

Spre exemplu, dacã un client alege Spania ca tarã favoritã, la activarea optiunii Favourite Country primeste un numar de minute pe care le utilizeazã în totalitate pentru apeluri de roaming din Spania cãtre România. În acest caz, clientul beneficiazã de o reducere de 54% fatã de tarifele standard de roaming.

Anul trecut Orange a lansat un concept inovativ de roaming - Orange Travel - prin care oferã clientilor servicii de roaming în toatã lumea la tarife avantajoase. Unul dintre avantaje acestuia este faptul cã, pentru a beneficia de conditii optime, clientul nu este obligat sã se înregistreze într-o anumitã retea. Optiunea Favourite Country este creatã sub acelasi concept.

“Orange este singurul operator din România care ofera abonatilor sãi avantajul de a-si alege o tarã favoritã pentru apeluri internationale si de roaming. Vom continua sã extindem lista tarilor favorite pentru a oferi clientilor nostri oportunitati de comunicare în afara tarii la cele mai bune tarife”, a declarat Dorin  Odiatiu, Head of Wholesale, International & Regulatory Affairs  la Orange România.

Abonatii Orange pot afla mai multe informatii despre optiunea Favourite Country pe site-ul www.orange.ro si pot solicita activarea acesteia apelând gratuit de pe telefonul mobil Serviciul Clienti, la numarul 411.

Categorii