Aplicaţia Clever Taxi disponibilă la Iaşi

7 dec. 2012
/ /
Aplicaţia Clever Taxi disponibilă la Iaşi

Aplicaţia Clever Taxi disponibilă la Iaşi

Bucureşti, 07 decembrie 2012. Începând de astăzi Orange şi dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech propun clienţilor Orange din Iaşi aplicaţia Clever Taxi, prin care aceştia pot comanda direct de pe mobil cel mai apropiat taxi disponibil din  zona în care se află. Cererea pentru taxi va fi transmisă în timp real taximetriştilor din zonă participanţi în program. Comenzile sunt preluate de un număr de 500 taximetrişti, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi, în curând, Windows Marketplace.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi, de asemenea, permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie să ştii unde te afli deoarece aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor. Aplicaţia salvează un istoric al comenzilor şi permite să dai o notă şoferului după terminarea cursei.

Din 4 octombrie programul a fost lansat în Bucureşti, ulterior în Cluj-Napoca şi în prezent a fost extins extins la 6000 de taximetrişti din 9 companii de taxi importante din cele 3 oraşe.

Mai multe informaţii referitoare la această aplicaţie sunt disponibile aici: http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii