Aplicaţia Clever Taxi disponibilă pentru clujeni

26 nov. 2012
/ /
Aplicaţia Clever Taxi disponibilă pentru clujeni

Aplicaţia Clever Taxi disponibilă pentru clujeni

Bucureşti, 26 noiembrie 2012. Orange şi dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech propun clienţilor Orange din Cluj-Napoca aplicaţia Clever Taxi, prin care aceştia pot comanda direct de pe mobil cel mai apropiat taxi disponibil din zona în care se află. Cererea pentru taxi va fi transmisă în timp real taximetriştilor din zonă participanţi în program. Comenzile sunt preluate de un număr de 500 taximetrişti, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi, în curând, Windows Marketplace.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi, de asemenea, permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie să ştii unde te afli deoarece aceasta detectează adresa exactă şi numărul străzii pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor. Aplicaţia îţi salvează un istoric al comenzilor şi îţi permite să dai o notă şoferului după terminarea cursei.

Din 4 octombrie programul a fost lansat în Bucureşti şi în prezent a fost extins la 5000 de taximetrişti din 7 companii de taxi importante din Bucureşti.

Mai multe informaţii referitoare la această aplicaţie sunt disponibile aici: http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii