Aplicația Orange Antivirus aduce noi funcții și devine disponibilă pentru clienții PrePay

19 mart. 2014
/ /
Aplicația Orange Antivirus aduce noi funcții și devine disponibilă pentru clienții PrePay

Bucureşti, 19 martie 2014. Începând de astăzi, aplicația Orange Antivirus powered by Bitdefender devine accesibilă și clienților PrePay care folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android. Ea poate fi activată ușor, la fel ca în cazul abonaților, prin SMS la numărul 321 cu textul Antivirus, apelând *100# sau direct din Contul meu Orange și costă 0.81 euro credit.

Tot acum este disponibil și un update al aplicației, ce aduce în plus o funcție numită Securitate aplicații, care evaluează toate aplicațiile instalate în telefonul Android și oferă utilizatorului un indice al confidențialității datelor din dispozitiv. Cuprins între 1 și 100,  indicele oferă o perspectivă mai detaliată asupra informațiilor personale la care aplicațiile au acces. Astfel, cu cât indicele de siguranță afișează un număr mai mare, cu atât aplicațiile sunt mai sigure din prisma accesului la informații confidențiale.

De când a fost lansată (septembrie 2013) și până la finalul lunii februarie, Orange Antivirus a blocat viruși pe 5895 dispozitive mobile (smartphone-uri și tablete), cele mai întâlnite fiind cazurile în care virușii trimit SMS la numere cu suprataxă.

Mai multe detalii despre aplicație, puteți găsi pe www.orange.ro/orangecare/antivirus/ .

Categorii