aplicaţia TV de la Orange pentru Android

21 dec. 2011
/ /
aplicaţia TV de la Orange pentru Android

aplicaţia TV de la Orange pentru Android

Bucureşti, 21 decembrie 2011. Începând de astăzi, clienţii Orange pot urmări în direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV şi radio prin aplicaţia TV de la Orange. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

Aplicaţia TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi TV.  În plus, conţine un bogat catalog cu înregistrări ale unor emisiuni de ştiri sportive, de divertisment, dar şi videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descărcate ulterior pe telefon, atât în Portalul Orange pe mobil, cât şi în aplicaţie, iar calitatea transmisiei video este foarte bună.

TV de la Orange poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

Aplicaţia TV de la Orange este disponibilă gratuit şi pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicaţia pentru iPhone va fi actualizată în curând pentru a oferi aceleaşi beneficii şi clienţilor cu iPhone sau iPad.

“În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro

Categorii