/

Apple Pay, de acum direct din aplicația Orange Money

21 nov. 2019

După lansarea Apple Pay în iunie 2019, Orange Money revine cu lansarea unei noi opțiuni de activare a serviciului Apple Pay, direct din aplicația mobilă Orange Money. Astfel, în cea mai recentă variantă a aplicației, utilizatorii iOS pot adăuga Apple Pay prin cardurile de debit Orange Money atât pe iPhone (model 6 sau ulterior), cât și pe orice Apple Watch, fără a fi necesară introducerea manuală a numărului de card sau data de exiprare.

Abonații Orange persoane fizice pot deschide atât contul cât și cardul de debit Visa Classic sau Platinum direct din aplicația Orange Money, o operațiune complet digitală. Cardul virtual este disponibil instantaneu și poate fi utilizat imediat pentru plăți pe internet sau plăți NFC prin telefon Android și Apple sau smartwatch Apple, Fitbit și Garmin. Astfel, Orange Money acoperă toate modalitățile de plată NFC disponibile în România.

Orange Money este o alternativă digitală la serviciile bancare tradiționale, sigură și ușor de utilizat, prin intermediul căreia clienții pot efectua de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

  • Achitarea facturilor Orange sau de la peste 70 de companii de utilități,
  • Transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN în lei din România prin intermediul contului cu cod IBAN individual Orange Money,
  • Reîncărcarea cartelelor Orange PrePay
  • Alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație.

Clienții Orange Money beneficiază și de:

  • 10% bani înapoi în cont (în limita a 40 lei lunar) la plata facturilor Orange și la reîncărcările PrePay Orange,
  • dublarea punctelor de loialitate Thank You pentru plata facturii Orange, precum și până la 50 puncte Thank You în fiecare lună (având valoarea de 7,5 euro lunar, respectiv 90 euro anual, dacă sunt utilizate în magazinul online Orange pentru achiziționarea de telefoane sau accesorii),
  • o nouă soluție de finanțare prin creditul My Reserve pentru achiziție de telefoane sau accesorii în magazinele Orange.

În prezent, în Orange Money, din totalul plăților efectuate în magazine prin carduri, 95% sunt contactless. Dintre acestea, 50% sunt mobile NFC, prin intermediul telefoanelor și ceasurilor inteligente, arătând astfel un apetit crescut pentru soluțiile digitale de plată.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și ofertele Orange Money accesați pagina orange.ro/money.

Categorii