AR Drone – primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod touch sau iPad

14 febr. 2011
/ /
AR Drone – primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod touch sau iPad

AR Drone – primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod touch sau iPad

Bucuresti, 15 februarie 2011. Din 14 februarie Orange şi Parrot aduc în România AR Drone, primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat.

AR Drone este foarte uşor de pilotat atât în casă, cât şi afară, şi efectuează manevre de zbor întocmai ca un elicopter real. Are doua camere de luat vederi, una în faţă şi una dedesubt, îndreptată către sol, şi datorită tehnologiei Augmented Reality, camerele transmit imaginile în timp real pe iPhone, iPod touch sau iPad. Astfel, navigarea devine mult mai interactivă.


Pentru a pilota AR Drone este necesară aplicaţia AR.FreeFlight. Aceasta poate fi descărcată gratuit din meniul App Store al iPhone/iPod touch/iPad şi îi învaţă pe utilizatori să piloteze şi să exerseze de la mişcări de bază în modulul de începător, până la manevre avansate în modulul de expert. Utilizatorii dornici de competiţie sau bătălii aeriene pot opta pentru AR.Pursuit, un joc interactiv în care poţi lupta cu un alt AR Drone din aceeaşi reţea Wi-Fi.

AR Drone poate fi achiziţionat la un preţ de 319 euro. Elicopterul este disponibil pentru comandă din 14 februarie în magazinul online şi din 25 februarie în magazinele Orange.

„În 2008 Orange aducea pentru prima dată iPhone în România. După lansarea iPhone 4 de anul trecut, venim cu o nouă propunere pentru împătimiţii Apple: o jucărie revoluţionară pentru cei pasionaţi de gadgeturi şi nu numai. Cu AR Drone vrem să oferim clienţilor o nouă modalitate de divertisment, în pas cu tendinţele tehnologice de astăzi. Elicopterul de la Parrot reprezintă începutul unei noi serii de produse, cea a jucăriilor inteligente. De acum jocurile de pe telefon se mută din spaţiul virtual în spaţiul real.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii