“Asterix la Jocurile Olimpice”, cel mai nou film prezentat de Orange

23 ian. 2010
/ /
“Asterix la Jocurile Olimpice”, cel mai nou film prezentat de Orange

“Asterix la Jocurile Olimpice”, cel mai nou  film prezentat de Orange

Bucureşti, 28 ianuarie  2008. Orange, împreună cu La Petite Reine, Pathé Renn Production, Les Editions Albert René şi distribuitorul român de film Ro Image, susţine lansarea filmului-eveniment „Asterix la Jocurile Olimpice” în cinematografele din România, pe 1 februarie 2008.

Orange se asociază cu cea de a şaptea artă pentru a oferi spectatorilor români conţinut suplimentar faţă de film, creat împreună cu producătorul Les Editions Albert René. Pentru ca iubitorii filmului să descopere noile aventuri ale celui mai cunoscut galez de pe planetă, Orange propune conţinut mobil în avanpremieră legat de film şi universul acestuia, disponibil pe www.orange.ro şi în portalul wap  Orange World: trailerul filmului, interviuri cu actorii şi echipa de realizare  a filmului, secvenţe de making of,  informaţii despre actori şi personaje, imagini din film, precum şi jocul oficial  al filmului pe telefonul mobil.

O pleiadă de celebrităţi a luat parte la realizarea a ceea ce se anunţă a fi unul dintre succesele europene ale anului 2008. Alain Delon întruchipează un Iulius Cezar imperial, dar obosit de capriciile fiului său Brutus, interpretat de Benoît Poelvoorde. Clovis Cornillac, care se simte perfect în pielea galezului cu inima mare, reia rolul lui Asterix, alături de Gérard Depardieu, captivant ca întotdeauna în rolul unui Obelix timid, romantic, dar cu dispoziţii schimbătoare asemenea volumului supei în funcţie de intensitatea focului. Cele două cupluri intens conturate susţin filmul, antrenându-i pe spectatori în atmosfera Greciei antice, în plină desfăşurare a unei Olimpiade.

“Asterix la Jocurile Olimpice” marchează şi debutul în cinematografie al unor sportivi de top sau al unor vedete din lumea divertismentului, foarte iubite de public. Pe rând, Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Adriana Karembeu, Jamel Debbouze, Amelie Mauresmo şi Tony Parker îi încântă pe greci cu talentele lor.

Prin acest parteneriat, Orange îşi reafirmă poziţia de furnizor de conţinut multimedia pentru clienţii săi, precum şi implicarea sa ca partener inovator al industriei cinematogratice. Un proiect special este implementarea la nivel european şi local a proiectului de succes Orange Film, prin care clienţii Orange au în fiecare miercuri două bilete la preţul unuia la oricare dintre cinematografele partenere ale programului. Partener traditional al Festivalului Filmului Francez, al Festivalului European de Film şi al Festivalului Internaţional de Film DaKINO, Orange s-a implicat şi în lansarea mai multor producţii pe piaţa românească, precum ultimul film din seria Razboiul Stelelor.

Categorii