biblioteca pe telefonul mobil

23 ian. 2010
/ /
biblioteca pe telefonul mobil

biblioteca pe telefonul mobil

Bucuresti, 22 noiembrie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile din România si editura Humanitas Multimedia ofera în premierã nationalã clientilor Orange posibilitatea sã asculte direct pe telefonul mobil o colectie interesantã de carti în format audio.

În portalul Orange World, clientii Orange pot asculta în exclusivitate pe telefonul mobil cele mai recente audiobookuri din colectia Humanitas Multimedia: “Accidentul” de Mihail Sebastian, „Chira Chiralina” de Panait Istrati, „Despre bucurie” cu Andrei Plesu si „Despre minciunã” cu Gabriel Liiceanu, 5 povesti pentru copii si interpretarea metaforicã a artei culinare a lui Pastorel Teodoreanu.

De asemenea, prin intermediul serviciului Info 311, clientii Orange pot asculta texte scrise si interpretate de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici si Radu Paraschivescu sau scrieri celebre de Mihail Sebastian, Ion Luca Caragiale si Panait Istrati în lectura unor mari actori romãni.

“De ce cred în Audiobook, în cartea vorbitã? De ce ea are uneori o valoare mai mare decât cartea pe care o citim seara în pat? Pentru cã textul capatã prin lectura viatã unei voci. Cei care citesc cu glas tare povesti o fac pentru ca îi iubesc pe copii si pentru cã iubesc deopotrivã povestea pe care o citesc. Dar nu numai copiii pot sã asculte povesti. Toatã cultura nu este în fond decât o poveste pentru oameni mari. Iar eu nu fac decat sã le citesc povesti oamenilor mari. Povestile care mi-au placut cel mai mult si pe care sper cã si ei le vor asculta asa cum le-am citit si eu prima oara: cu sufletul la gura”, a declarat Gabriel Liiceanu –  renumit scriitor si filozof român.

“Orange continuã seria inovatiilor si lanseazã o invitatie ineditã la auditie literarã clientilor sãi. în pas cu vremurile, ne dorim sã aducem biblioteca pe telefonul mobil prin intermediul audiobookurilor de la Humanitas Multimedia“, a declarat Alina Balsanu, Senior Product Manager  la Orange Romania.

Clientii pot asculta audiobookurile în Orange World, plãtind doar traficul wap în functie de pachetul de date activat. Accesul la Info 311 costa 0,50 USD (fãrã TVA), iar tariful este 0,15 USD/minut (fãrã TVA).

Categorii