Bob Sinclar, în concert pentru prima datã în România si live în Orange World

23 ian. 2010
/ /
Bob Sinclar, în concert pentru prima datã în România si live în Orange World

Bob Sinclar, în concert pentru prima datã în România si live în Orange World

Bucuresti, 23 aprilie 2007. Orange Romania si Nokia  îl aduc în Bucuresti pe cel mai în voga DJ european. Sâmbãtã, 23 iunie, Bob Sinclar va concerta pentru prima  datã în România, la Arenele Romane.

Autor al hiturilor “Love Generation”, “World Hold On (Children of the Sky)” sau “Rock This Party (Everybody Dance Now)”, celebrul DJ francez Bob Sinclar va sustine un spectacol în capitalã, în cadrul turneului mondial “World Love Generation Tour”.

Oriunde ar fi, clientii Orange vor putea urmãri live momente spectaculoase din concert si în Orange World, pe telefonul mobil. În plus, aici vor putea descãrca melodii întregi, tonuri de apel din albumele Bob Sinclar si imagini inedite ale artistului.

Prin concertul Bob Sinclar, Orange si Nokia, douã branduri puternice si apreciate de tineri, îsi propun sã ofere acestora muzica si divertisment de calitate. Datoritã implicarii sponsorilor, biletele la concert pot fi achizitionate la preturi accesibile din magazinele Diverta, Muzica si de pe site-ul www.bilet.ro.

“Concertul Bob Sinclar continuã seria evenimentelor de succes organizate de Orange pentru tineri: The Mission, concursul „Se cautã Enescu”, concertele de la Orange concept store sau emisiunea Total Request Live difuzatã la MTV”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial la Orange România.

Orange oferã clientilor sãi muzicã bunã atât în concert cât si pe telefonul mobil. În portalul Orange World cei pasionati de muzicã gãsesc un continut multimedia variat: pot urmãri videoclipuri cu artistii preferati, concerte în direct, posturi TV si radio cu cele mai recente hituri, pot descãrca melodiile preferate din Music Store sau îsi pot personaliza telefonul mobil cu tonuri de apel, logo-uri si wallpapere.

“Muzica în mediul mobil este si continuã sã fie un element important al experientelor mobile. Nokia s-a aflat în avangarda inovatiei în materie de muzicã în mediul mobil, prin functii precum personalizarea terminalelor prin intermediul tonurilor de apel si consumul de muzica prin radio FM integrat sau suport MP3. Iar inovatia Nokia în domeniul muzical nu se opreste aici. Suntem bucurosi sã luãm parte, alãturi de Orange, la acest proiect muzical care se adreseazã fanilor mobilitatii si muzicii de calitate”,  a declarat Greig Williams, Director General Nokia Ungaria si Romania.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=25|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii