Business Start, un nou început în afaceri

23 ian. 2010
/ /
Business Start, un nou început în afaceri

Business Start, un nou început în afaceri

Bucuresti, 3 iulie 2007. La un an de la lansarea Business Flexibil si Business Plus, primul program de beneficii care asigura comunicarea flexibila si controlul costurilor pentru intreprinderile mici si mijlocii, Orange lanseaza Business Start, primul abonament dedicat micilor intreprinzatori (small office home office).

Business Start, un concept unic pe piata romaneasca, ofera micilor intreprinzatori posibilitatea sa apeleze gratuit si sa beneficieze de tarife reduse cu mai mult de 50% oricand vorbesc cu  5 numere favorite Orange si in week-end, cu orice numar Orange.  Astfel, acestia vorbesc primele 150 de minute in retea la un tarif special de 0,04 euro/minut, iar urmatoarele 150 minute in retea le consuma gratuit.

Promotional, clientii Orange care vor alege noul abonament pana pe data de 2 septembrie, beneficiaza de gratuitate pentru toate cele 300 de minute in retea si de tarife pentru apelurile in afara retelei egale cu tarifele din retea.

Abonamentul Business Start costa 4 euro/luna (fara TVA), iar convorbirile aditionale sunt tarifate cu 0,11 euro/minut in reteaua Orange si in retelele fixe si 0,16 euro/minut in alte retele mobile.

“Business Start este primul abonament de pe piata creat special pentru micii intreprinzatori care au nevoie sa tina legatura cu partenerii de afaceri, dar si cu familia ori prietenii”, a  declarat Ciprian Raglean, Business Division Manager, Orange Romania.

Categorii