Calatorie VIP cu elicopterul la Orange PrePay Party

24 ian. 2010
/ /
Calatorie VIP cu elicopterul la Orange PrePay Party

călătorie VIP cu elicopterul la Orange PrePay Party

Bucureşti, 18 mai 2009. Orange scoate la concurs trei premii VIP care asigura transportul cu elicopterul si cazarea la Orange PrePay Party in Mamaia, unde va avea loc primul concert Duffy din Romania.

Clientii Orange PrePay care efectueaza pana pe 21 iunie o reincarcare a cartelei PrePay cu minimum 5 euro au sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii VIP: o calatorie Bucuresti-Mamaia cu elicopterul si doua nopti de cazare la un hotel din Mamaia pentru castigatori si cate un insotitor. Tot ce trebuie sa faca este sa reincarce contul PrePay si sa se inscrie in concurs prin trimiterea cuvantului VIP prin SMS la numarul 321 (tarif standard). Castigatorii concursului vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti. Efectuarea mai multor reincarcari sporeste sansele de castig.

Orange a lansat un microsite pe www.orange.ro dedicat artistei si evenimentului, unde fanii Duffy pot urmari videoclipuri si pot asculta fragmente din melodii de pe primul ei album, care i-a adus recunoasterea internationala.
Mai mult, pot descarca toate melodiile de pe album din Music Store pe www.orange.ro sau isi pot personaliza telefoanele cu tonuri de apel si tonuri de asteptare din portalul Orange World.

Mai multe detalii despre PrePay Party si despre regulamentul concursului PrePay se gasesc la adresa www.orange.ro .

Concertul Duffy va avea loc pe plaja H2O din Mamaia, vineri, 26 iunie, de la ora 20.00, iar intrarea va fi libera.

Categorii