cartela gratuita Orange PrePay vine cu cea mai buna oferta de reincarcare

24 ian. 2010
/ /
cartela gratuita Orange PrePay vine cu cea mai buna oferta de reincarcare

cartela gratuită Orange  PrePay vine cu cea mai bună ofertă de reîncărcare

Bucureşti,  2 aprilie 2009.Orange Romania lanseaza o oferta inovativa ce include o cartela  gratuita Orange PrePay si cea mai buna oferta de reincarcare de pe piata pentru clientii care o comanda online. Cartelele Orange PrePay comandate pe internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.

cartela SIM gratuita, cu livrare gratuita cea mai buna oferta de reincarcare 50% reducere din pretul oricarei optiuni de “internet pe  mobil”

Noua oferta este disponibila exclusiv online si este conceputa astfel incat sa ofere clientilor reduceri si bonusuri mai multe si mai consistente decat orice alta oferta pentru cartele preplatite de pe piata locala.

Astfel, in  plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute  si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc  un bonus egal cu jumatate din valoarea  reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.

Toate bonusurile se cumuleaza, astfel incat clientii Orange PrePay care isi comanda cartela online beneficiaza de mai mult credit de comunicare cu cei dragi.

Un alt avantaj al noii oferte online Orange PrePay este reducerea de 50% din pretul oricarei  optiuni de „internet pe mobil”. Astfel, clientii isi pot activa o optiune „internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Incepand cu data de 2 aprilie, oricine poate comanda gratuit cartela Orange PrePay, prin simpla completare a unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe numeroase alte site-uri partenere.

“Noua oferta Orange PrePay reprezinta un concept inovator pe piata romaneasca, prin modalitatea de comanda si distributie exclusiv online, prin elementele de gratuitate si  inglobarea celei mai bune oferte de reincarcare disponibile pe piata”, a declarat Andreea Beleneş, Online Manager Orange Romania.

Categorii