cartela PrePay gratuită include acum credit la activare

24 ian. 2010
/ /
cartela PrePay gratuită include acum credit la activare

cartela PrePay gratuită include acum credit la activare

Bucureşti, 7 septembrie 2009. La şase luni de la lansarea cartelei gratuite PrePay care poate fi comandată exclusiv online, Orange face oferta şi mai atractivă pentru clienţii săi prin extinderea beneficiilor incluse. Pe lângă cele 10 minute şi 10 mesaje scrise în reţea primite la activarea cartelei, clienţii Orange beneficiază acum de un credit iniţial de comunicare în valoare de 2 euro şi de un bonus special de 2 euro pe lună, timp de un an.

„Oferta prin care clienţii Orange primesc gratuit atât produsul PrePay cât şi creditul necesar comunicării demonstrează încă o dată că telefonia mobilă în România este un serviciu accesibil oricui”, declară Ady Rugină, Online Marketing Manager Orange România.

Încă din momentul lansării ofertei cu SIM PrePay gratuit, Orange a simplificat procesul de comandă online. Astfel, pentru a comanda cartela PrePay gratuită, clienţii accesează www.orange.ro/sim-gratuit, completează adresa şi primesc cartela direct în cutia poştală, fără a fi necesar să fie prezenţi la domiciliu în momentul livrării acesteia.

Categorii