Cartoon Network pe telefonul mobil

23 ian. 2010
/ /
Cartoon Network pe telefonul mobil

Cartoon Network pe  telefonul mobil

Bucureşti,  19 septembrie 2006. Prin semnarea parteneriatului dintre France Telecom si Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS), clientii Orange România pot gãsi în sectiunea video din Orange World o selectie a unora dintre cele mai bune seriale de desene animate Cartoon Network.

De acum, clientii Orange pot urmãri pe telefonul mobil pe Johnny Bravo, Laboratorul lui Dexter sau Fetitele Powerpuff indiferent unde s-ar afla: în autobuz, la scoalã, la serviciu sau în parc.

Promotional, clientii pot descãrca gratuit din Orange World videoclipuri si wallpapere cu personajele favorite din serialele de desene animate Cartoon Network.

Orange este singurul operator din România care oferã 15 posturi de televiziune si 4 posturi de radio pe telefonul mobil în portalul wap Orange World. Acestea sunt disponibile atât abonatilor Orange cât si utilizatorilor PrePay, prin tehnologiile 3G, EDGE si GPRS.

"Compania Turner este încântatã de acordul încheiat cu Orange prin care poate oferi în România programele TV Cartoon Network în versiunea pentru telefonul mobil. Cu ajutorul personajelor din serialele Cartoon Network, cum ar fi The Powerpuff Girls si Codename Kids Next Door, suntem dornici sã oferim divertisment clientilor Orange si sã contribuim la dezvoltarea continutului TV pe telefonul mobil, o poveste de succes la Orange!", a declarat Phil Lawrie, Vice President Commercial  Distribution & Digital Media Sales pentru Turner Broadcasting.

"Extinderea ofertei la 15 posturi de televiziune pe mobil reprezintã înca un pas în satisfacerea celor mai variate preferinte ale clientilor si transformarea telefonului mobil într-un televizor personal, de buzunar. Cartoon Network îi va delecta pe cei mici, dar si pe pãrintii acestora, oferindu-le momente de relaxare oriunde s-ar afla", a declarat Andreea Zega,  Content&Multimedia Division Manager al Orange România.

Categorii