/

Cea mai bună experiență 5G de la Orange ajunge în Craiova

1 iul. 2021
  • Craiovenii vor avea acces la viteze 5G comparabile cu fibra optică, de până la 1.2Gbps
  • Oferte şi beneficii speciale pentru abonamentele, telefoanele și dispozitivele 5G

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G în Craiova, pentru a oferi cea mai bună experiență de conectivitate consumatorilor, autorităților publice și companiilor craiovene. Astfel, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps.

Extinderea reţelei 5G vine în contextul creşterii tot mai mari a consumului de date mobile, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate neîntreruptă.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din orașele Brașov (inclusiv Poiana Brașov), București - acoperit 100% 5G, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța (inclusiv statiunea Mamaia), Iași, Timișoara, precum si in Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal și Voluntari.

Oferte şi servicii pentru cea mai bună experiență Orange 5G

Abonații Orange care doresc să beneficieze de cea mai bună experienţă 5G pot alege unul dintre abonamentele Smart sau Smart Plus, cu prețuri începând de la 15 euro, care oferă acces nelimitat la internet, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, dar și minute internaționale.

Clienții Orange au la dispoziție o gamă variată de smartphone-uri compatibile 5G, în rate, la prețuri accesibile, prin oferta Best Deal 5G și Buy-Back 5G, precum: Xiaomi Redmi Note 10 5G cu 3.5 euro/lună* sau Samsung Galaxy A32 5G cu 4.5 euro/lună*. De asemenea, utilizatorii care doresc un abonament exclusiv de internet nelimitat pot opta pentru Net15 5G împreună cu routerul Huawei Pro2 5G.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, de care pot acum beneficia și clienții din Craiova. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Orange 5G | experienţa fibrei, disponibilă acum şi pe smartphone

Rețeaua Orange 5G oferă viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

Orange 5G aduce nu doar viteze superioare tehnologiilor existente, ci şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut, de nivelul milisecundelor, ce fac posibilă interconectarea unor mașini inteligente ori transmiterea unor cantități mari de date necesare transmisiunilor 4K, live, de exemplu, dar și multe alte utilizări de business.

Orange se implică în dezvoltarea capabilităților rețelei și investește continuu în proiecte de inovare 5G. În aprilie 2021, în parteneriat cu Institutul de Cercetare CAMPUS al Universității Politehnica din București (UPB), Orange a deschis primul laborator 5G din România, un hub în care mediul academic, startup-urile și companiile pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G.

Accesează harta Orange de acoperire pentru a vedea disponibilitatea reţelei 5G.

Mai multe detalii despre rețeaua Orange 5G: orange.ro/tehnologii/5g

*Rate lunare timp de 24 de luni împreună cu abonamentul Smart 15.

Categorii