/

Cea mai mare viteză de internet fix disponibilă la nivel național, acoperire Wi-Fi pentru întreaga casă și smart TV la 1 euro în noua ofertă Orange Love de sărbători

13 nov. 2023

Sărbătorile încep la Orange cu oferta Love, prin intermediul căreia clienții care achiziționează noul abonament Fibră 2300 și TV Premium vor beneficia de un pachet atractiv de servicii, în cea mai rapidă rețea din România. Alături de abonamentul Fibră 2300, care aduce cea mai mare viteză de internet disponibilă la nivel național, de 2100 Mbps, clienții vor mai primi dispozitivul Ultra Wi-Fi 6 Mesh, un smart TV cu diagonala de 80 de cm la prețul de 1 euro și televiziune prin cablu cu 12 luni de HBO și HBO Max incluse.

Cel mai rapid internet fix prin fibră, alături de programele de televiziune preferate, totul pe o singură factură prin oferta Orange Love

Fibră 2300, noul abonament de fibră optică cu cea mai mare viteză disponibilă la nivel național, le oferă clienților viteze superioare de 2100 Mbps download și 1000 Mbps upload printr-un router Wi-Fi 6 performant cu port de 2.5 Gbps și un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh, care îmbunătățește acoperirea Wi-Fi la domiciliu.

Abonamentul TV Premium conține televiziune digitală prin cablu cu 153 de canale TV, dintre care 60 HD, acces la toate canalele Orange Sport, dar și la HBO și HBO Max timp de 12 luni.

Prețul pachetului Fibră 2300 și TV Premium este de 78 de lei pe lună pentru abonații de voce mobilă, iar clienții care îl activează până pe 5 februarie pot achiziționa un smart TV la numai 1 euro. Aceste beneficii completează experiența pachetelor fix-mobil Orange, prin intermediul cărora, de sărbători, clienții se bucură alături de familie de cel mai bun conţinut TV și de toate serviciile de care au nevoie, totul pe o singură factură.

Rețeaua Mesh, o rețea Wi-Fi unică care permite conexiuni extinse pe distanțe mari

Clienții care vor alege abonamentul Fibră 2300 vor beneficia de echipamentul Ultra Wi-Fi 6 Mesh inclus în abonament. Noua soluție mesh de la Orange permite extinderea acoperirii Wi-Fi, astfel încât utilizatorii să se poată conecta din orice colț al casei, utilizând o singură rețea și o singură parolă. Este o soluție potrivită pentru locuințele cu suprafață mare, cu mai multe niveluri sau cu pereți groși, și care asigură o conexiunea rapidă și stabiliă.

Conform analizei Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® obținute pentru operatorii români în Q1-Q2 2023, Orange România a fost desemnată cea mai rapidă rețea fixă, iar clienții Orange au parte de cele mai bune viteze de internet fix.

Mai multe informații despre pachetele fix-mobil și toate ofertele disponibile la nivel național se găsesc pe: www.orange.ro/love

Categorii