cel mai mic modem USB din lume, ICON225, exclusiv în oferta Orange pentru conectare la internetul mobil

23 ian. 2010
/ /
cel mai mic modem USB din lume, ICON225, exclusiv în oferta Orange pentru conectare la internetul mobil

cel mai mic modem USB din  lume, ICON225, exclusiv în oferta Orange pentru conectare la internetul mobil

Bucureşti, 18 decembrie 2007. Din 20 decembrie, Orange işi extinde gama de soluţii pentru transferul mobil de date, prin lansarea, în exclusivitate, a celui mai mic modem USB din lume, ICON225 „connect-and-go”. Disponibil clienţilor Business Everywhere, dispozitivul de 6,3 cm lungime şi 2,6 cm lăţime, oferă capacităţi de broadband mobil imbunătăţite, într-o formă simplă „plug-and-play” de tip USB şi oferă clienţilor Orange acces rapid la Internet, e-mail, informaţii de călătorie şi afaceri.


» rezoluţie mare
icon225.zip ( 531 kb )

Aplicaţia Business Everywhere este preinstalată pe dispozitivul miniatural. Prin simpla conectare a modemului USB ICON225 de la Orange la portul USB al unui PC sau laptop, utilizatorii pot încărca rapid aplicaţia Business Everywhere, fără a mai fi necesară instalarea acesteia de pe CD-uri. Clienţii business pot utiliza acest dispozitiv pentru a se conecta prin VPN, în siguranţă, la reţeaua companiei şi pentru a accesa sisteme interne, pentru a descoperi o adevarată experienţă „tip birou” în timp ce se află în mişcare.

Utilizând noua versiune Business Everywhere 8, integrată în modemul USB ICON225, clienţii se pot conecta la reţeaua Wi-Fi locală sau pot selecta automat cea mai rapidă conexiune disponibilă, indiferent de locaţia lor în reţeaua Orange. Gama Orange de tehnologii de reţea broadband mobil include EDGE, 3G şi 3G+ (cu viteze de download până la 7,2 Mbps în mai multe zone din Bucureşti) şi HSUPA (cu viteze de upload de până la 1,46 Mbps).

Până la sfârşitul acestui an, Orange va avea peste un milion de clienţi Business Everywhere şi Internet Everywhere în Europa” a declarat Philippe Bernard, vicepreşedinte executiv al Orange Business Solutions. „Deoarece viaţa profesională şi cea personală a oamenilor continuă să se intrepătrundă, iar clienţii noştri sunt tot mai putin legaţi de birou, Orange le oferă beneficiile conectivităţii permanente prin soluţia Business Everywhere.”

Modemul USB Business Everywhere de la Orange va fi disponibil exclusiv pentru clienţii Orange în următoarele două luni, începând cu ţări precum Franţa, Spania, România şi Marea Britanie, urmate de Slovacia, Elveţia şi Polonia.

Categorii