Cel mai nou Orange shop se inaugureazã astãzi la Bistrita

23 ian. 2010
/ /
Cel mai nou Orange shop se inaugureazã astãzi la Bistrita

cel mai nou Orange shop se inaugureazã astãzi la Bistrita

Bistriţa, 23 ianuarie 2006. Orange are plãcerea de a anunta deschiderea oficialã a celui de-al 25-lea Orange shop în orasul Bistrita, Piata Centralã nr.8. Festivitatea de deschidere are loc în prezenta reprezentantilor autoritãtilor locale, ai comunitãtii oamenilor de afaceri din Bistrita, ai presei locale si reprezentantilor comitetului executiv al Orange România.

Prin deschiderea Orange shop-ului de la Bistrita, compania continuã strategia de extindere a retelei proprii de distributie. Din totalul de 25 de magazine, 12 sunt situate în zona Transilvania, valoarea investitiilor în magazinele proprii din aceastã regiune depãsind 3 milioane de dolari.

Noul magazin din Bistrita beneficiazã de un design prietenos si original si de un personal profesionist, pregãtit sã ofere consiliere de calitate în alegerea solutiilor de comunicare si sã rãspundã tuturor cerintelor si exigentelor clientilor de aici. În Orange shop locuitorii orasului Bistrita pot obtine informatii despre produsele si serviciile Orange si au la dispozitie o ofertã bogatã de telefoane la cele mai bune preturi. Vizitatorii pot asista la demonstratii ale serviciilor Orange, iar un Phone Expert este la dispozitia clientilor pentru familiarizarea acestora cu functiile telefoanelor, oferã asistentã la setarea si conectarea telefoanelor mobile la laptop. De asemenea, clientii Orange pot plãti la casieria din magazin factura Orange si pot folosi punctele Orange Thank You pentru plata serviciilor Orange sau pentru a cumpãra telefoane la preturi speciale, accesorii GSM, cartele PrePay si materiale promotionale Orange.

"Magazinul din Bistrita este o investitie importantã, ce aduce beneficii comunitãtii locale prin crearea de noi oportunitãti de muncã si oferirea de servicii de o înaltã calitate. Dorim sã venim cât mai aproape de clienti si sã le oferim solutii de comunicare care sã le simplifice viata. Aceastã inaugurare se înscrie în obiectivele companiei pentru anul în curs care vizeazã extinderea lantului de magazine proprii si continuarea investitiilor realizate de Orange în zona Transilvaniei." a spus Thierry Millet - Director Comercial Orange Romania.

Categorii