Cele mai frumoase competiţii sportive pot fi urmărite cu Orange TV Go

8 mai 2018
/ /
Cele mai frumoase competiţii sportive pot fi urmărite cu Orange TV Go

Clienţii Orange pot urmări cele mai frumoase competiții sportive de ciclism, Turul Italiei şi Turul Franţei, dar şi mult aşteptatul Roland Garros, disponibile pe Eurosport 1 HD direct de pe smartphone, laptop, tabletă sau smart TV prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go.

Pasionaţii de sport şi nu numai, beneficiază de acces gratuit la Eurosport 1 HD şi pot astfel intra în atmosfera competiţiilor indiferent de locul în care se află.

Cei care accesează canalul Eurosport 1 HD prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go vor fi înscrişi automat la tombola campaniei şi au șansa de a câștiga premii atractive, biciclete profesioniste si vouchere pentru echipament sportiv.

În plus clienţii Orange Home TV prin satelit, vor avea acces în grila de programe între 4 mai şi 29 iulie 2018 la canalul Eurosport 1 HD indiferent de pachetul deţinut fără costuri suplimentare.

Prin intermediul Orange TV Go, clienţii Orange beneficiază de acces la peste 80 de posturi TV românești și internaționale, dar şi de conţinut exclusiv.

Categorii