Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Sibiu

12 dec. 2013
/ /
Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Sibiu

Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Sibiu

Bucureşti, 12 decembrie 2013. Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă începând de astăzi şi în Sibiu. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii sibieni pot comanda cel mai apropiat taxi direct de pe smartphone, în doar câteva secunde.

Clever Taxi este prima aplicaţie de comandă a taxi-ului prin intermediul smartphone-urilor din România şi lider de piaţă, cu cele mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. Este singura aplicaţie care oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta tariful dorit, în cazul în care în oraşul respectiv se practică mai multe tarife, precum şi transmiterea comenzii către mai multe companii de taxi în acelaşi timp, dintre cele participante în program. Este prima aplicaţie de comandă taxi din România disponibilă pentru toate sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS6 şi OS7.

Prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost facută comanda, ce asigură un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor, aplicaţia le oferă utilizatorilor o experienţă plăcută de utilizare. Odată efectuată comanda, aplicaţia permite urmărirea în timp real a traseului taxiului până la sosirea sa la destinaţie. De asemenea, salvează un istoric al comenzilor şi permite notarea şoferului de către utilizatori la finalul cursei.

Aplicaţia Clever Taxi este gratuită şi este disponibilă în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play, Windows Phone Store şi BlackBerry App World.

Până în prezent, Clever Taxi a onorat peste 3.000.000 de comenzi în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Braşov şi Galaţi, iar de acum este prezentă şi în Sibiu.

Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii