Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Târgu Mureş

30 iul. 2013
/ /
Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Târgu Mureş

Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, se lansează în Târgu Mureş

Bucureşti, 30 iulie 2013. Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă începând de astăzi şi în Târgu Mureş. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii mureşeni pot comanda direct de pe smartphone, în doar câteva secunde, cel mai apropiat taxi de la compania preferată.

Clever Taxi reprezintă soluţia completă în taximetria modernă. Este prima aplicaţie de comandă taxi prin intermediul smartphone-urilor din România şi lider de piaţă, cu cele mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate.

Este singura aplicaţie din România care oferă transmiterea comenzii către mai multe companii de taxi în acelaşi timp şi prima aplicaţie de comandă taxi disponibilă şi pentru Windows Phone.

Aplicaţia vine în sprijinul utilizatorilor prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost facută comanda, pentru a asigura astfel un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Phone şi este disponibilă în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi Windows Phone Store.

Până în prezent, Clever Taxi a onorat deja peste 1.500.000 de comenzi în oraşele: Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti şi Galaţi, iar de acum este prezentă şi în oraşele Târgu Mureş şi Braşov.

Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii