Clever Taxi, prima aplicaţie de comandă taxi disponibilă pentru utilizatorii de BlackBerry

19 aug. 2013
/ /
Clever Taxi, prima aplicaţie de comandă taxi disponibilă pentru utilizatorii de BlackBerry

Bucureşti, 19 august 2013. Începând din această săptămână, aplicaţia Clever Taxi, susţinută de Orange, este disponibilă şi pentru sistemele de operare BlackBerry 6 şi 7 şi devine astfel prima aplicaţie de comandă taxi disponibilă pentru BlackBerry.

Clever Taxi este în acest moment singura aplicaţie compatibilă cu toate sistemele de operare pentru telefoane inteligente: iOS, Android, Windows Phone şi de acum şi BlackBerry.

Utilizatorii de smartphone-uri BlackBerry pot comanda acum direct de pe smartphone, în doar câteva secunde, cel mai apropiat taxi de la una dintre companiile preferate. Pentru accesarea aplicaţiei, clienţii trebuie să aibă activă opţiunea BlackBerry de la Orange.

Aplicaţia vine în sprijinul utilizatorilor prin detectarea automată a străzii şi a numărului de unde a fost facută comanda, pentru a asigura astfel un răspuns cât mai prompt din partea şoferilor. Comanda poate fi trimisă, de exemplu, chiar din timpul unei şedinţe, în doar câteva secunde, fără a mai fi nevoie de apel telefonic către dispecerate. În plus, după confirmarea comenzii utilizatorii pot urmări pe hartă traseul taxiului până la adresa menţionată.

Clever Taxi este singura aplicaţie disponibilă în România care oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta tariful dorit (în cazul în care în oraşul lor se practică mai multe tarife), precum şi transmiterea comenzii către mai multe companii de taxi simultan (dintre cele prezente în cadrul programului în oraşul respectiv).

Clever Taxi reprezintă soluţia completă în taximetria modernă. Este prima aplicaţie de comandă taxi prin intermediul smartphone-urilor din România şi lider de piaţă, cu cele mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. Până în prezent, Clever Taxi a onorat peste 1.500.000 de comenzi în oraşele: Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti, Galaţi, Braşov şi Târgu Mureş.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descarcată din magazinele de aplicaţii App Store, Google Play, Windows Phone Store şi BlackBerry World.

Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa: http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii