/

Clienții care recomandă Orange Money pot primi 150 lei direct în cont

14 febr. 2022

Clienții Orange Money sunt recompensați cu 150 lei atunci când recomandă aplicația unui prieten, iar acesta își activează contul și face cel puțin o tranzacție de tip plată cu cardul sau transfer.

Astfel, Orange Money răsplătește loialitatea clienților săi și lansează o nouă campanie cu beneficii atât pentru utilizatorii existenți, cât și pentru cei noi. Toți cei care folosesc în prezent aplicația Orange Money și doresc să-și invite cunoscuții să devină la rândul lor clienți au posibilitatea de a câștiga 150 lei direct în cont. Utilizatorii pot genera direct din aplicație un cod de recomandare pe care îl pot trimite apoi către prietenii lor care nu sunt clienți Orange Money, prin intermediul tuturor platformelor de social media, aplicații de mesagerie și SMS. Fiecare client Orange Money poate genera și trimite un număr nelimitat de invitații.

Pentru ca cel care recomandă să poată beneficia de bonus, invitații acestuia trebuie să treacă prin procesul de activare a contului din aplicația Orange Money și să facă cel puțin o tranzacție în valoare de minimum 50 lei, în perioada 14 februarie – 13 martie 2022. Ei pot alege să facă o plată către un comerciant, să achite o factură de utilități sau să facă un transfer valutar.

Imediat ce contul le-a fost creat, noii clienți pot, la rândul lor, să genereze și să trimită mai departe invitații din aplicație, fiind astfel eligibili pentru a primi bonusul rezultat în urma recomandării. În plus, toți utilizatorii care își activează contul Orange Money până la 28 februarie 2022 pot beneficia de bonusul de bun-venit 3X50 lei. Astfel, dacă îndeplinesc toate condițiile, aceștia pot primi automat în cont până la 150 lei.

În doar 10 minute, prin înrolare 100% digitală, cei care aleg să devină utilizatori Orange Money pot deschide un cont nou, direct din aplicație, și pot începe să facă transferuri în țară ori în străinătate sau plăți cu cardul virtual. Mai mult, clienții Orange Money nu au comisioane pentru deschiderea și administrarea contului, pentru emiterea cardului de debit Classic, pentru transferuri în țară sau străinătate, dar nici pentru plăți de facturi sau retrageri de numerar la ATM.

"Serviciul Orange Money a fost construit, testat și îmbunătățit împreună cu clienții noștri, ținând cont de nevoile lor. În continuare, scopul nostru rămâne cel de a inova și de a oferi o experiență diferită față de restul produselor deja existente pe piața serviciilor financiare locale. Prin lansarea acestei campanii răsplătim clienții care ne-au acordat încredere și sprijin. Le dăm astfel posibilitatea de a împărtăși experiența bună pe care au avut-o utilizând serviciul nostru și de a o recomanda mai departe tuturor cunoscuților.”, declară Haris Hanif, CEO Orange Money.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina dedicată ofertelor: orange.ro/money/oferte/

Categorii